Podijeli sa Vukajlijašima

1. Odlično, imaš sve predispozicije da glumiš sporedne negativce po filmovima.

аххаха то то ео га сербеџија иде у пензију врв ускоро има 75 година сад или никад

2. uđeš u tenk i zgaziš rimskog imperatora i kažeš "pa nisu nešto ovi rimljani."

3. Ma od tih 3.5 miliona ljudi 60% su žene deca starci, znači 1.5 miliona odraslih, na koje otpadaju kojekakvi narkomani, ljudi sa hroničnim bolestima, invalidi i resto, dakle 1.2 miliona borbeno gotovih ljudi na sve te kengure. Dobili bi ih ovi za dva dana ko ništa. Ne može Suarez toliko da izujeda koliko ovih ima.

4. pešadiju bi pregazili poprilično brzo, ali šta mogu protiv tenkova?

5. iznenadjenje od 1 dana. onda ljudi udju unutra i kenguri sta ce, nista.

kakvi tenkovi, dovoljni su automobili. pri cemu sto duze to traje to bi ljudi bili naoruzaniji.

6. Hahaha fina tema za raspravu, mislim celt je u pravu nema sta ali postoji 0.1% sanse da bi urugvajci najebali od kengura mada ono prednost terena boga mi ne bih ja to podcjenio

Australci su ratovali s nojevima pofino

7. Kenguri dovoljno da iskampuju po marketima i radnjama, morali bi ovi pre ili kasnije da izadju po hranu a tad bi bili gotoviiiii

8. Bilo bi žrtava masu neminovno ali jbg nemaju životinje mozak kao mi zamisli da usadis nas mozak u medvjeda s onim fizickim predispozicijama kakve bi nam sacekuse pravili bilo bi zrtava more

9. Fasciniran sam medvjedima u zadnje vrijeme kako sam imao jedan susret sa preplasenim medom pa sam malo gledao po redditu, ne postoji okolnost u kojoj bi mogao da ga savladas bez nekog vatrenog oruzja masnog bukvalno svaki susret s medvjedom je njegova dobra volja hoce li te pustiti da zivis ili ne

10. Bilo bi žrtava masu neminovno

ne bi.

11. jer na otvorenom ljudi su uglavnom u automobilima, vozovima itd. video bi masu kengura koji idu, i pobegao automobilom i toliko. mogao bi da ih pogazis. malo bi nastradalo tako.
    ljudi koji su van su u naseljenim mestima, gradovima i to. a tu se brzo pobegne unutra, imas odbrane kurce palce, povukli bi se ljudi brzo, pre nego sto masa kengura moze da udje i da napravi sranje, sto bi slabije mogli protiv zatvorenih ljudi.

dok se utvrde kenguri, vec je vojska, policija, puske ukljucene, i svaka masa kengura je najebala, ostaju samo ovako pojedinacno, grupice itd, a to je australija danas.

za nedelju dana bi se deca opet igrala napolje i isla u skolu, i urugvaj imao agresivne kengure koji skacu tako i dobiju po picki kad podivljaju. ukratko, australija bez otrovnih paukova i ostalih opasnijih zivotinja.

12. neverovatno je, skoro kao da smo se kao ljucka vrsta optimizovali kroz milenijume da nam opasne zivotinje ne mogu nista :)

13. Ma brate ne mislim da bi bilo pokolja ali bio bi to neki ekvivalent nilskim konjima u africi, ono kao ubijaju vise od drugih zivotinja ali nista znacajno sad

14. Australci su ratovali s nojevima pofino

Emuima, ne nojevima

15. Brt idi na jućub da vidiš kako izgleda kad kengur krene da bije čoveka, pedes miliona kengura na to malo ljudi bilo bi GG do predveče.

16. melkor: hm, sta bi se desilo ako bi doslo do invazije kengura

australija: postoji

https://www.youtube.com/watch?v=2WGo4li2K0o

17. Kažu umrla Tina Tarner
    Rip legendo

18. Plače mikrofon, a plače i bina
    Umrla je Tarner Tina

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.