Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dva elijena vare gandžu, gledaju začudjene ljude ispod sebe i jedan kaže
- e aj ih istrolujemo da grade piramide od kamena
- hehe ajdee
star trek tos s02e04
E Šmo može jedna priča kratka?
mesni narezak slučajno ispada laka meta za zajebavanje i maltretiranje jer namerno povređuje sebe da bi se uklopio u svet koji on može samo da zamišlja iz svoje nezavidne pozicije.
jebem mu mamu paćeničku.
Nebitni nasao zicu mesnom
Vec drugo napusavanje mesni ni da zucne
Samo ako sadrži teške sudbine ljudi koje si lično poznavao melky
Odvedu vanzemaljci čoveka brodom na svoju planetu, pokažu mu kako tamo stoje stvari, objasne mu sve itd. I sete se medjutim da je ovaj živa duša i mora da jede, i zbune se ljudi, šta će sad. I kažu mu - mi se ovde hranimo tako što gledamo u zvezdu i ona nam daje energiju, kako vi tamo na Zemlji? I kaže čovek
mi imamo semenke, to su sićušne kuglice pune života koje zabodemo u zemlju, onda padne kiša ili ih sami zalijemo, i one proklijaju, iz njih nikne život koji raste i razvija se, hrani se tlom, suncem i vodom, on raste gore prema suncu, obrazuje listove, od listova postanu grane na kojima raste novo lišće koje upija sunce, obavlja razne procese i hrani biljku. Onda je opraše insekti zvani pčele, niknu pupoljci i pretvore se u cvetove, zatim se pojave sićušni zeleni plodovi koje biljka hrani, oni rastu, sazrevaju i tako dobijamo hranu. Posle iz tih plodova uzmemo semenke i ponovimo čitav proces.
Vanzemaljci ga gledaju i kažu
jeeeeste.
Dok smo sveže na temi o vanzemaljcima, dve strane knjige sasvim dovoljne da (kada se pročitaju sa razumevanjem, hotuli stop) prosečnom čoveku usade koncept "kokoška ili jaje" u glavu, jer to je pravi način razmišljanja na ovu temu: Jesmo li mi potekli od vanzemaljaca, ako jesmo - da li su oni uopšte nama vanzemaljci ili su naši preci?
https://prnt.sc/lDsqpiU_1MuT
https://prnt.sc/5GfXYgi7VCap
Odlična knjiga btw, sve preporuke moraću na onoj temi za knjige da okačim
Nebitni nasao zicu mesnom
Vec drugo napusavanje mesni ni da zucne
šta ima da mu odgovaram, mene tačno zaboli kurac za jebanje matere. a konstanta je da mu jebem mamu i da se on ljuti na to.
Taj čovek?
Albert Ajnštajn
Jedno pitanje, i da mi se odgovori, pošto su svi obrazovani, odrasli ljudi :
ako iz semenke niču stabla koja daju voćke koje daju druge semenke...Šta je bilo prvo, seme ili voćka? Bez ploda nema semena, a ploda nije moglo biti pre ovog. Ajde, čekam.
trifors vidim ti nokat
digo mise
Mesni, ti si odbačena i seksualno izgladnela ulična lutalica koja će (ako ovako nastavi, a izgleda da hoće) i u nekom sledećem životu biti u celibatu.
Ti si i jedna vreća govana koja svakog časa može da eksplodira od muke.
https://www.sciencefocus.com/nature/which-came-first-the-plant-or-the-seed/
Bukvalno u nekoj buducoj religi kada nam se vrate nasa braca ejlijeni treba da ucimo o zajednickom stvoritelju
BOGU
Mlako mi to Kamenofile previše. C. Ovo
Previše vas je i previše gluposti pišete, povlačim se
Nemoj brate sad i Ćoćali došao na temu, sad je sve u punom sjaju
E
aj nešto zajebemo pa nas Prof sve banuje :D
vaccina tema vajb, jelda?