Povlačim se poražen snagom vašeg argumenta, autore Param. Dakle, seme je prvo, jer Jahve tako rekao. Odo sad uplatiti deset hiljada dinara huliganima u rodnom gradu da nađu i prebiju mog bivšeg profesora biologije. Govnar lažljivi stari, deci tako lagati.
Mali Mujo : dotero mercedesa iz Dizeldorfa.
Kamenofil : je li baćo kolko ide to čudo?
MM - dvestapedes sine
K - čuka po haubi i sluša odzvon - nema brate, to vanzemaljac kad napravi traje tristo godina
mesni je pokušaj muškarca koji uspeva samo da bude to od čega beži - najslabija i najbednija verzija sebe.
nije intelektualac, ali zna kako sebe kvalitetno da uništi.
melki, ako želiš da projektuješ svoju homoseksualnost na mene da pokušaš prikriti to što jesi, meni ne smeta, u redu je. ali samo da ti kažem da to ne moraš raditi, prihvatamo te takvog kakav jesi.
4k dnevnica, polazak iz ns, sendvaja kvalitetan, ok kisela, slatkisi sa likom ace svakako ce biti sprdnja u busu. Mislim da ova ekipa koja pali sutra ce imati neku svoju simpaticnu pricu u busu, neku vrstu uspomene.
Sad uzmi se u ulogo lika kome sve to prija jer nema nesto bolje. Pa nema cela srbija srecu da sutra provede lep dan na takav nacin kolektivno
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Povlačim se poražen snagom vašeg argumenta, autore Param. Dakle, seme je prvo, jer Jahve tako rekao. Odo sad uplatiti deset hiljada dinara huliganima u rodnom gradu da nađu i prebiju mog bivšeg profesora biologije. Govnar lažljivi stari, deci tako lagati.
PS Totali pustio mudašca, biće zabavno
vaccina tema vajb, jelda?
Aktivna tema pisu se gluposti - mesni bilduje da intervenise
5 dana banane efekat izlapelo. Sreca sad imamo nebitnog
Četri, autore Cara. Ja i Totalni smo izginuli pet dana.
Mali Mujo : dotero mercedesa iz Dizeldorfa.
Kamenofil : je li baćo kolko ide to čudo?
MM - dvestapedes sine
K - čuka po haubi i sluša odzvon - nema brate, to vanzemaljac kad napravi traje tristo godina
Hahah sry kameni
Jbt profe po kom kriterijumu kameni=nebitni>mesni
polako, kastriraće se i ovaj novi "mudonja" a i onaj ker što pripada vlasniku sajta jednog dana.
AAAAAAAAAAAAA ne, nema dalje jebeno, ovo je rapsodija https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/349522112_199405546343667_5545628915918347900_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=_FU3ss7DOqgAX-46dzj&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=00_AfAcDHFicJaqT9BHVTxK6O_RBqpFwCaTW5_JG49IM4XHog&oe=6473F7BC
mesni je pokušaj muškarca koji uspeva samo da bude to od čega beži - najslabija i najbednija verzija sebe.
nije intelektualac, ali zna kako sebe kvalitetno da uništi.
Šugarfri jebote, vidi šta ih je, kolekcija čitava https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/347413493_1937149369971174_589097293556817855_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=cH60xkT5f2QAX_EEK69&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=00_AfBuMcIsZCf7-mQ_Pa_dUZqD_HCoeUreJb27btReH1o50A&oe=647460B1
Vučić lebac takođe postoji
Daćete mi kilo vučića, VRELOG
Lepi slatkisi.
Nisu samo sendvici, kisela kako se spekulise
Bravo za desert
Šugarfri, jer šećer je već na slici. Jbt kakav je ovo nadrealizam, ja ne ve ru jem
Chatgpt uvrede totalija.
Daj nešto sočno zajebi ovo botovsko
Totalko mensečini da ćete se ti i Mesni naposletku uzeti, tako biva obično.
melki, ako želiš da projektuješ svoju homoseksualnost na mene da pokušaš prikriti to što jesi, meni ne smeta, u redu je. ali samo da ti kažem da to ne moraš raditi, prihvatamo te takvog kakav jesi.
4k dnevnica, polazak iz ns, sendvaja kvalitetan, ok kisela, slatkisi sa likom ace svakako ce biti sprdnja u busu. Mislim da ova ekipa koja pali sutra ce imati neku svoju simpaticnu pricu u busu, neku vrstu uspomene.
Sad uzmi se u ulogo lika kome sve to prija jer nema nesto bolje. Pa nema cela srbija srecu da sutra provede lep dan na takav nacin kolektivno
Čuj 4k dnevnica lol, 1500 dnevnica
C sto bi ti reko.
To dole za nisko borsku sirotilju fazon
Isli po dunavskom parku, 4k.
Vidis efekat, u neverici si.
Jok zamisli fazon bor daju 4k, iso bi i smoklja