Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Previše cenim svoje vreme, tako da ću reči da ova tvoja šala samo pomaže mesnom da se mesni zaljubi u tebe jer si ti verovatno jedina osoba koja mesnog može da zamisli u bilo kakvoj interakciji te vrste.
Ukratko, mesnog niko neće, a on samo doliva ulje na vatru tako što se folira da to ne zna.
Caro pa to navatavaju onda koga stignu jer odziv očigledno nije sjajan, pa sad daj šta daš, mada to što nude 4 ne znači i da toliko dobiješ na kraju.
Jbg falilo im ovih za dzabe sto sljakaju bez ugovora, spremacica i ostalih likova
Pa su usli medj narod kako bi napunili kvotu i bio fazon daj 4. Nema razloga da ne daju 4, nisu njihove pare. Ne daju na kraju, mislim da daju kad dodjes ispred busa ili tako nesto. Klinc situacija.
Aj zamisli spakuju te u bus i kao na kraju dana ces dobiti 4k a treba da vices vucicu vucicu. Ima da dignes larmu vec na naplatnoj stanici
Brate ja bi išao za dva pakovanja ovih lizalica.
Ocekujem sutra 150k plus ljudi, prejaku predstavu cak u neku ruku i kulturu tj pokusaj prezentacije pijeteta, jbg danas moleban bio uvertira.
Sutra drzavni aparat pokazuje svoj odnos prema tragediji, zrtvama i nesreci i pravac ka boljem sutra jel ko to zna bolje od njih. Ne verujem da ce se spec glupirati samo zele da posalju 'pravu' sliku.
Na zalost verujem da ce im poci za rukom.
Očekujem krindž do sada najveći, pljusak usred tog orgijanja i tone smeća i bačenih zastava nakon što se sve okonča, slike masovnog pišanja po kojekakvim zelenim površinama i neki belaj nezgodu nešto, sa tim sam 50 - 50
Nego pazi ovo https://www.youtube.com/watch?v=KPjkbv2ZTHo&ab_channel=%D0%A1%D0%9D%D0%A1%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4
Hehe kao exit da si opisao, vece bilo vrh a pogle stoku sta je ostavila iza sebe. I vi to zovete dobar provod stoko jedna drogeraska
Oj sta ispisate ocam
Fina diskusija bila dok su celt i mujo uz povremene upadice smoklje vodili raspravu. Mada ovog puta moram ispasti smrad i sloziti se s ovim neznabošcima kada su u pitanju gradnje piramida i kojekakvih svjetskih cuda ali nemojmo prelaziti na religiju samo tu nema hajra
Caramele, ostavite vucica i miting za sutra ljubim vas, bojim se da ce biti materijala i vise nego dovoljno
Ajmo jedan moleban da veceras pada KISA GOVANA
Ko ne bude onlajn od podne do predveče, znamo gde je bio
Sta to kod vas ne pada jel, ovdje ima da bude potop cini mi se ajd da se mjenjamo za vrijeme
Mislim na obicnu kisu a ne na kisu govana, da ne bude zabune
https://n1info.rs/vesti/izbusene-gume-na-autobusu-autoprevoza-cacak-natpisi-bando-sekta-sns/
Gle kakav nadrealizam, nestvarno https://n1info.rs/vesti/nislije-krecu-za-beograd-nose-majice-sa-vucicevim-likom-ali-i-pinkom-i-hepijem/
Kao nije kiša govana sada u Be-Ha?
samo je pitanje gde je veća
:dijasporska toogitza:
dal ovi ljudi stvarno moraju a nece, ili stvarno zele ovo sto rade? sta im je u glavama? koliki procenat ustvari mrzi sebe?
kako je onima sto ustvari moraju da budu neke vodje ovde, sefovi u javnim preduzecima, a ne vole to sto rade? ima li takvih?
jel stvarno idu samo oni koji zele da idu, jel imaju ljudi izbora?
mnogo pitanja imam. siguran sam da ima ljudi koji zele ovo sto rade, i nose pink i happy jer stvarno misle da je zlocin da se ukine to, al mnogo mi ide na zivce to sto u ovakvim farsama ne mozes da vidis ko to radi iz ljubavi a ko mrzi sebe.
mozemo samo da pogadjamo i kazes ok, bar 9/10 ovde ne bi hteli da budu ovde. al verovatno nije tako.
verovatno je osecaj slican onome koji imas kao malo dete kad uradis nesto sto ucini roditelja ili uciteljicu ili bilo koji autoritet srecnim pa dobijes pohvalu i tebi lepo, sto neki ljudi prerastu vremenom, donekle.