Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pišete Soroš čitam sve Šolak misim se wtf koji kurac Šolak sad

2. Turska koja pretenduje da postane vodeća zemlja Islama

Au kakvo nemanje pojma, briši ovo :D Turska je kukavičje jaje islamskog sveta, najliberalnija zemlja u Islamu, žene idu okolo slobodno, nepokrivene, muškarci piju itd. Masa kojekakvih imama i verskih vodja poziva na rat protiv Turske.

3. To ste me i ti i Bombaš ubeđivali prošli put ali bojim se da griješite. Vrijeme će pokazati a taj “liberalni” pristup i jeste srž promjene. Ne postoji više nijedna konzervativna država u kršćanskom svijetu pa ni ta Rusija ali svi ih smatraju bazom pravoslavlja (bez obzira sto imas pun kurac sto mladi sto starih ateista jer jbg komunizam)

Morace i islam da se prilagodi, a te drzave sto seru po turcima i zgrožavaju se, to su baš oni koje sam spomenuo koji će ostati ni na nebu ni na zemlji. Zivi bili pa vidjeli.

4. Odosmo mi predaleko, poenta je da nije nuzno da iko utice na neke promjene u srpskom drustvu, one ce se neminovno dogoditi. Vremena se mjenjaju i mislim da je svakom Rusu bilo nezamislivo u doba Hladnog rata da će Rusija toliko postati “moderno-zapadnjački” nastrojena, da će mladi kupovati najnovije iPhone i jesti u Meku kao i njihovi vršnjaci u Americi

5. Kad soros umre ko je sledeci srpski zlotvor? Mislim ako umre..

6. ustaše, kurti i soroš, sveto trojstvo

7. ajd da je Soroš neki teški ustaša pa bih reko jbg mozda stvarno mrzi Srbe ali zašto bi Zapad bolio kurac za vas

Niko ne kaze da Soros mrzi samo Srbe, on finansira taj isti zene-u-crnom tip gamadi globalno, i po Americi mozes njegove finansije pronaci i kod Antife i BLM i svake woketard organizacije, kao i pun kurac obicnih ljudi koji ga mrze, Srbija jednostavno nije izuzeta od toga, kao sto truju cijeli svijet, truju i kod nas

8. Dakle,

Motiv: zadovoljstvo koje proizilazi iz udaranja Srba kurcom u čelo
    Dokaz: hahaha rođače pa on je sotonist, duboka država, ludilo, vampiri
    Zašto još nije uspio utamaniti nas:?

9. Dobro, ova spika “hoce sve da nas unisti” je za nijansu prihvatljivija ali opet, samo sam u srb cuo za sorosevce i tu masovnu destrukciju kroz raznorazna finansiranja. U regionu malo ko i zna ko je soros a kamoli da tipuje na neka finansiranja

10. U regionu malo ko i zna ko je soros a kamoli da tipuje na neka finansiranja

Pa dobro, po BiH vasi ga vjerovatno ne mrze toliko, a Hrvatima je bootlicking nacionalni sport, ali generalno mrziti njega nije nista toliko rijetko ili specificno za Srbe

https://www.nytimes.com/2023/04/04/us/politics/george-soros-bragg-trump.html

For more than a quarter-century, from East Asia to Central Europe to the United States, the reclusive financier George Soros has been cast as a puppet master by conspiracy theorists, who have branded him as the man behind the curtains for crises as varied as currency collapses, immigration surges and general moral laxity.

https://www.bbc.com/news/stories-49584157

Why does the hard right from America to Australia and from Hungary to Honduras believe George Soros is at the heart of a global conspiracy, asks the BBC's Mike Rudin.

11. soros je covek koji prvenstveno voli pare, uspeo je da sukne britanskoj vladi da preko pada funte za koju drzava britanija garantovala izvuce silne drzavne milijarde za sebe, i od tad se jebava sa svim sto cuje da je humanitarno ili progresivno ili ugnjeteno, do granice da mislim da nit filtrira nit on sam to radi nego dao pare i ova uputstva ne bi li promenio sliku i misao za koje se vezuje njegovo ime (i njegove dece).

svesno ili ne umesto da ostane surovi spekulant koji presipa drzavne pare u svoj dzep postao je meta svih mogucih teorija zavera. boli ga kurac. uspeo je da mu wiki stranica pise:

George Sorosa HonFBA (born György Schwartz, August 12, 1930)12 is a Hungarian-Americanb businessman and philanthropist

teska griza savesti verovatno. iznenadjujuce da je ima.

12. Ako nista mozemo se slozit da je retko ruzan covek

13. Pliduuu
    Hahaha boli sorosa kurac za srbiju kao i 99% svijeta, kad to skontas bice ti bolji zivot brt manje stresa manje paranoje

Takoe, iskljucis se iz problematike, stavis slamku medj zube, stap i stado ovaca i bogdatevidi

14. Al nerealan je taj mod fazon sta se lozite koga boli k za srbiju umislili ste da ste vazni

A u praksi:
    -imamo nato bazu na otetom delu teritorije
    -ne mozemo na kosovo iako nije medjunarodno priznato
    -plate i penzije formulisemo na osnovu direktiva mmf koji sustinski upravljaju nasim finansijama
    -usa ruski britanski ambasador itd moze predsedniku i vladi naredi stagod
    -zapad nam postavlja i odrzava vlast od 2000e i ne jebe sta narod zeli niti ga boli tuki za taj isti narod
    -zdravstvo funkcionise po direktivi who bez da iko sme da zucne bilo sta drugacije

I jos pun k toga, i onda nebitni. Ok nismo nista bitniji od drugih al fazon nebitni smo kao i druge zemlje slicne velicine al nas boli bas za njihove tupave probleme jer su nebitni

15. Da se može kladiti na inteligenciju sagovornika, stavio bih dedovinu na hendikep od bar ~25 IQ poena na sam pomen soroša, bez obzira na ostale odlike subjekta interakcije

16. uradite nesto protiv sorosa, mrzite ga!
    nerealan mod matoree

17. danas sam uradio 10 sklekova i mrzeo sorosa a ti plidu mladi majmune sedi sa rukama ispod dupeta zato smo tu de jesmo

18. soros je sve doveo do perfekcije da ni ne vidite kako vas jebe