Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Inace je katolicka crkva njih bas ono silom, ognjem i macem pokrstavala. Preko Poljaka i Tevtonskih vitezova. Tako da je kod njih hriscanstvo poprilicno labavo, posebno danas. Nordijci su medju prvima prihvatili protestantsku reformu i kod njih i zene mogu da budu svestenici recimo. Pa kada su pojavom metala popovi poceli da laju protiv toga kao i svugde u zapadnom svetu oni su u inat bas to slusali. Zato je i onaj ludi Varg mislio da je do jaja fora da se zapali crkva.
Dobro, Varg je i ubio kolegu iz benda, koji je navodno bio i kanibal, tako da generalno ne treba puno logike traziti iza njihovih postupaka, bolesni su jednostavno
Samo kazem odakle ideja u njegovoj ludoj glavi.
Mada sad cesto i njihovi neonacisti svoje ideje pakuju u neki navodno satanizam, valjda da privuku smorene, isfrustrirane klince iz srednje klase. Kao sto svapski koriste pank.
Ja samo da pitam kirka jel spreman za protest veceras
јел говоре познати опозиционари кесић и ивановић?
Jarl Varlg je pravi Varlg.
Mesni, koji si sint uzeo?
sirotinjska varijanta casiotone ct-s100. imam već šklj akustičnu, električnu gitaru i violinu, ali uvek sam imao želju da naučim svirati neki instrument sa tipkama. električna gitara mogla je biti fender stratokaster, kojeg sam sinoć viđao u prodaji i nije nešto skuplji bio od ove, ali tada ga nije bilo, sad imam neku nebitnu iz malezije.
jes da je varg palio religiozne ustanove što je plus, ali ne možeš zanemariti kakav je on idiot. ako se neko ugleda na njega, razočaran sam.
Sta mislite o ovim proteinskim cokoladicama? Ja uzeo jednu vegansku pre vezbanja i mogu vam reci da se primecuje razlika. Mozda je samo placebo...
mesni odsviraj rock the casbah
biće abd
Brt kako nešto može istovremeno da bude
vegansko
proteinsko
čokoladica
škk? kolko košta to govno btw? Kontam da za te pare moš pojedeš osam belanaca ako baš moraš.
Presni narešče zet mi nesudjeni svirao klavijature, svira vrv i danas. Dugo je bio u Blok autu izmedju ostalog, u Logopedima itd.
Ja samo da pitam kirka jel spreman za protest veceras
Prognoza veceras: horde kirkova prave prsten oko predsednistva, vucic izlazi mase - niko ne otpozdravlja
Jel se kaze kirkova ili kirceva?
Zar on nije žena? Ja se uvek ponadam. I ti mi Caro/Care nisi odgovorila da li si žensko...
Gde si krenuo, sad će postavljaju... Jesi siguran?
Je l ovo uvek bio popup na vuki
Caro - prekodrinska varijanta
Cara - vojvodjanska varijanta
Bozo i boza fazon
Inace imam picku tj kurac koji prska krv u oci looooooool
Buahhahahahahahhahahaha hahahahahahahahhahaha hahahahahhahaha
Okej, okej. Nisam ti u blizini, dobro je..☺️
цара је божо врећо
vreća božova