Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Uzeli smo finale u basketu.
Sustina je u svemu, ako u giros stavis recimo seckanu papriku i prinac onda to vise nije giros, ili jebeni ananas. Zna se original recept girosa i to svakako nije isto, odnosno isto je kao ajvar i pindjur.
Brat hotul:
TELETINA
Hahhahahahhahahahahha naziva stvari pravim imenom.
Šta si se uhvatio za ajvar i pinđur, pomisliću da je provokacija. ☺️
Moz i ovako jbg
Peugeot 207 = renault clio = opel corsa = wv polo
Samo je razlika u sosevima
ne znam ko se setio da nabode komade mesa na stap pa da vrti to pored vatre da stalno bude peceno fino na kraju al nije losa ideja, nije ni cudo sto se uhvatila na puno mesta.
osim kod nas iz nekog razloga. bas izgleda kao nesto sto je trebalo da se uhvati pored svog ovog rostilja sto cepamo, da ima i to na neki nacin jebes ga.
sad kad smo kod tih nacina pecenja mesa, setih se argentinskog pecenja, asado, definitivno najcudniji nacin da spremis zivotinju, lici na neki midival shit.
al ukusno, nisu glupi, koje god parce da dohvatis, 2cm od korice :) nema krtine bez kozice i te gluposti za gej populaciju.
U menjačima i retrovizorima... možda neko stavi "meda" felne ... ☺️ Zavisi ko vozi...
Ne znam zašto su automobili prestali da me zanimaju, valjda jer duže ne vozim.
SNS = opozicija
Samo je razlika u sosevima
evo
https://cdn1.matadornetwork.com/blogs/1/2019/05/Traditional-Argentinian-asado-roasted-lamb-grilled-meat-1200x853.jpg
cek ovo jos cudnije izgleda sa ovim krstacama
https://pickupthefork.com/wp-content/uploads/2016/10/Gaucho-asado2.jpg
Kao neki satanistički obred ... ☺️ Samo jedite meso. ☺️⭐
Ovo argentinsko izgleda ko puko grom ubio zivotinju i zapalila se lesina koja se ugljenisala, naisao kromanjonac i otkino parce i reko al je ovo dobroooo
ukusno je, ne drze ga direktno na vatri jbt
Ma dobro znam jbt al pogledaj prvu sliku onaj skroz desni komad na sta lici, izgleda kao da ga drze u ognju
nisam siguran al lici na govedinu, to nije lose od spolja malo jacom temperaturom da oprlis a unutra da ostavis crveno, inace bude suvo, nikakvo. nije prase
Kažem vam, ja sam pojela svoje ugljenisane listiće davno ☺️ Neka, fala.
Šalim se, probala bih i jela s apetitom da mi neko kaže gde je provereno dobro, sočno i mekano. Ali moje prvo iskustvo me drži podalje od girosa. ☺️❤️
Celte jeo sam ovo asado samo kod nas pripremljeno, super je iako na oko izgleda jezivo
Prasece usi. Krava neka svakako
I to neki umotani odresci
Avvi, daj girosu drugu sansu. Imas i vegan varijantu, tortilja sa prilozima, tu nema greske.
To me seti na bećarac iz trećeg osnovne, kad smo imali jedva para za lepinju u koju stave samo kupus i još neke trave ☺️
Sirotinjo i bogu si teska
nemas brt. sve te vegan stvari koje imitiraju meso su uzasne. ima ona kao beyond meat burgeri i to, kaaaaaaao mozda moze da prodje ako si mnogo gladan i nije na grilu nego u tiganju i stavis sve moguce od priloga da ne osetis meso.
dobro aj i kobasice, al da se ne lazemo sta od mesa pa imas i u ovim kobasicama. al to ne mozes tolko jedes non stop.
po meni, ako si vegan uzmi i jedi veganske stvari nemoj jedes govna, ako ti se jede nesto sa ukusom mesa jedi meso.