Kako nemas.
To je bukv buducnost ishrane, ukusno kao meso, hranljivo kao meso i na kraju krajeva skuplje od mesa, al nece biti u buducnosti kada se prosiri patent a tada ce masa to i jesti jer ce u medjuvremenu mnogi skeptici provaliti da je sve ok. Jbt zasto klati zivotinje kada isto i zdravije mozes da dobijes tehnologijom.
To je bukv buducnost ishrane, ukusno kao meso, hranljivo kao meso i na kraju krajeva skuplje od mesa, al nece biti u buducnosti kada se prosiri patent a tada ce masa to i jesti jer ce u medjuvremenu mnogi skeptici provaliti da je sve ok. Jbt zasto klati zivotinje kada isto i zdravije mozes da dobijes tehnologijom.
to je drugo, ovo sto u laboratoriji kao prave meso bukvalno.
Узмеш једеш шта ти се једе. Не филозофираш и не смараш друге шта да једу јер се њима не једу исте ствари као теби. Не осуђујеш друге шта једу, јер не желиш ни тебе да осуђују.
Nznm Vokasi, ja smaram ljude kad krenu da jedu nešto što stvarno nije ok iz ovog ili onog razloga. Ali da, Bog nam dao da jedemo sve, zamolio samo da ne preterujemo baš i da ne pijemo krv. Prevelika filozofija od hrane se napravila, u svakom smislu. Košer naprimer. Vera zabranjuje (ovo i ono). Pitam se šta su Jevreji jeli u DSR kad nije moglo da se bira, pogadjamo, jeli su, kao i svi, čega je bilo i kad je uopšte bilo.
I sta kaze drugarica, uzimaju koren od biljke i blenduju ga u kašu, zatim uzimaju zelene delove biljke koje prvo kuvaju, onda presuju i dodaju so i na kraju to sve prodaju ljudima.
Realno sad ako si vegan jedi te zajebancije a ne ove laboratorijske splačine
Isto ko pušači, brt puši cigare, duvan, a ne eterična ulja i robotov kurac
Bio sam par puta na veganskom rucku, evo vidi sta imamo, imamo veganske cevape, evo veganske snicle
Aj nebitno kakav je ukus a nije bas nesto, vrv ako bi klopao samo to neko vreme navikao bi se. Nego ta poenta e vidi imamo MESO al nije od mesa vidis da mozemo da jedemo normalno.
Ne, nisu se izlecili od svastojedizma
Jok Šmo uzmu zejtin, vodu i ne znam šta još, ubace u neku centrifugu koja se vrti nekakvom nenormalnom brzinom, izruče to u pakovanje i to ti je vege sir bukvalno. U ove normalne salame ide sve, kojekakvo djubre što pretekne, čak melju kosti i ubacuju itd. U ove vege salame šta ide ko to zna, u svakom slučaju, ne jesti.
Kako nemas.
pasulj prebranac na postolju veganizma :)
ima i neke azijske stvari, tako nesto, ima i nase jos ponesto posno, al suljpa nepobediv.
ustvari veganstvo ti je pravoslavni post ako ne jedes ribu
Eat ze bug
to je drugo, ovo sto u laboratoriji kao prave meso bukvalno.
pricam onim obestima od soje i cvekle kao za krv.
Moze jedan stamapni veganski giros sa organskim mesom ovsene teletine, zaljutite
Узмеш једеш шта ти се једе. Не филозофираш и не смараш друге шта да једу јер се њима не једу исте ствари као теби. Не осуђујеш друге шта једу, јер не желиш ни тебе да осуђују.
Zašto... https://online.idea.rs/images/products/309/309092859_1l.jpg?1635347713
Nznm Vokasi, ja smaram ljude kad krenu da jedu nešto što stvarno nije ok iz ovog ili onog razloga. Ali da, Bog nam dao da jedemo sve, zamolio samo da ne preterujemo baš i da ne pijemo krv. Prevelika filozofija od hrane se napravila, u svakom smislu. Košer naprimer. Vera zabranjuje (ovo i ono). Pitam se šta su Jevreji jeli u DSR kad nije moglo da se bira, pogadjamo, jeli su, kao i svi, čega je bilo i kad je uopšte bilo.
Ova salama je kao pljeka sa gomilom soje, samo bez mesa.
Vredi probati, kila jace od 15e.
Znaci i kod nas stiglo na max
https://planetofplants.com/rs
Vidi radila mi drugarica u AD bačkoj, tehnolog bila nekih 10 godina. Ništa to ne treba jesti, jedino ako je druga opcija truleks krpa.
Uzeli smo finale u basketu.
si vido jebeni Džimer Fredet igra za amere al džaba kad su glupi ne mož ti srbina da nadjebeš u basket
Šmo brt ja se tog čoveka ne sećam.
I sta kaze drugarica, uzimaju koren od biljke i blenduju ga u kašu, zatim uzimaju zelene delove biljke koje prvo kuvaju, onda presuju i dodaju so i na kraju to sve prodaju ljudima.
Jebote znas sta jos rade, uzimaju seme od biljke, gnjece kroz neko kamenje, onda curi nekakva sluz i na etiketi napisu virgin oil
Legenda Šangaj Šarksa nemoj tako, 70+ poena u jednoj tekmi pa to ne može svako samo odabrano društvo, Neša trauma et al.
Realno sad ako si vegan jedi te zajebancije a ne ove laboratorijske splačine
Isto ko pušači, brt puši cigare, duvan, a ne eterična ulja i robotov kurac
Bio sam par puta na veganskom rucku, evo vidi sta imamo, imamo veganske cevape, evo veganske snicle
Aj nebitno kakav je ukus a nije bas nesto, vrv ako bi klopao samo to neko vreme navikao bi se. Nego ta poenta e vidi imamo MESO al nije od mesa vidis da mozemo da jedemo normalno.
Ne, nisu se izlecili od svastojedizma
Oftopik
https://www.blic.rs/vesti/hronika/udruzenje-gradana-sveti-sava-obelodanilo-spisak-lazarevackih-dilera/lfem88m
Najeb u najavi
Jbt jeo sam vegansku zamenu za majonez, ali opet MAJONEZ, fazon ruska salata al veganska
Domaca sema sve prirodno, ukus na granici pristojnosti da ne ustanes od stola i zapalis kuci
Jok Šmo uzmu zejtin, vodu i ne znam šta još, ubace u neku centrifugu koja se vrti nekakvom nenormalnom brzinom, izruče to u pakovanje i to ti je vege sir bukvalno. U ove normalne salame ide sve, kojekakvo djubre što pretekne, čak melju kosti i ubacuju itd. U ove vege salame šta ide ko to zna, u svakom slučaju, ne jesti.