pa od kako znam za caru, debilisao se na svakom mogućem koraku samo da ispadne kao kul što uvek ima mišljenje obratno od većine, koristi vukajliju kao afrodizijak sa 47 ili koliko već godina.
pre si makar znala odgovoriti, caro. a sada ti menstruacija ni to ne dopušta. krv lije li lije iz pičke a ti oslabila, ne možeš ni jedan konkretan odgovor sastaviti.
Mesni narezak ne uspeva da pobene od bolne i sveprisutne činjenice da je sasvim prosečan muškarac sa niskom stopom samopouzdanja. Dao bi sve da zaboravi ko je, ali ne može, i zato na svakom koraku patetiše i vredja. Žalim ga.
A zašto da sami sebe lažemo Šmokljo? Mesni narezak je latentni slabić koji hrani svoju pakost i sujetu šiljeći svoj mali kurčić gde stigne, ne shvatajući da tako samo povećava svoju muku. Mesnog niko ne želi, ali on se samo folira kako bi se zaštitio od tog mučnog saznanja, spamujući hejt koji je u najmanju ruku bedan. Ali previše cenim svoje vreme da bih se i dalje bavio njim, žalosna pojava, u svakom smislu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Lele... hahahahahahhahahahaha neće mi ovo smejanje na dobro izaći, osećam.
U soma dinsa da totali nije trol, nek prof objavi
pa od kako znam za caru, debilisao se na svakom mogućem koraku samo da ispadne kao kul što uvek ima mišljenje obratno od većine, koristi vukajliju kao afrodizijak sa 47 ili koliko već godina.
kako nas samo leraju on i melk jao a mi se primili haos
Cara, kad napise misljenje suprotno popularnom
https://thumbs.gfycat.com/WindingFlawlessDowitcher-size_restricted.gif
Kad mu neko odgovori da ne jede govna, a on napise da je ozbiljan
https://thumbs.gfycat.com/CarefreeSmoggyAldabratortoise-size_restricted.gif
i jedan i drugi su krenuli stratimirovim putem, putem pušenja kurčine.
Pls malo manje kmecanja
kmečimo previše aaaa nasankali su nas aaaa ne mogu više moram da KMEČIM
manje kmečanja više linkova pls
pls malo manje korištenja foruma starog šesnaest godina sa nepunih dvadestero ljudi kao seksualno pomagalo, sramota je.
Hahahha Mujo umro sam
Kmeeeeee kmeeeee
pre si makar znala odgovoriti, caro. a sada ti menstruacija ni to ne dopušta. krv lije li lije iz pičke a ti oslabila, ne možeš ni jedan konkretan odgovor sastaviti.
Bukv se javljam iz spa cekam masazu jbt
Ja naročito, guska u magli Vukajlije ☺️ Kretenčina sam, nema šta
Hoćeš li prestati da upireš prstom u sebe jebeno samo ja ja ja pa ja aukurac, shvati da zaista nikog ne zanima
Ja. ☺️ Sveta reč. Kao i NE. ☺️
Mesni narezak ne uspeva da pobene od bolne i sveprisutne činjenice da je sasvim prosečan muškarac sa niskom stopom samopouzdanja. Dao bi sve da zaboravi ko je, ali ne može, i zato na svakom koraku patetiše i vredja. Žalim ga.
melk zaboravio da totali irelevant banovan pa ne mož se uloguje na taj nalog a jednostavno je morao da poklopi mesnog s ovaj godlike burn
A zašto da sami sebe lažemo Šmokljo? Mesni narezak je latentni slabić koji hrani svoju pakost i sujetu šiljeći svoj mali kurčić gde stigne, ne shvatajući da tako samo povećava svoju muku. Mesnog niko ne želi, ali on se samo folira kako bi se zaštitio od tog mučnog saznanja, spamujući hejt koji je u najmanju ruku bedan. Ali previše cenim svoje vreme da bih se i dalje bavio njim, žalosna pojava, u svakom smislu.
Ejdus?