Podijeli sa Vukajlijašima

1. bugari nikad da se zasite moga Kurca.

2. Zasite? Pa tu nema ni za jedan bedni zalogaj. Mesni narezak slučajno ispada laka meta za zajebavanje i maltretiranje jer namerno povređuje sebe da bi se uklopio u svet koji on može samo da zamišlja iz svoje nezavidne pozicije odbačene i seksualno izgladnele ulične lutalice koja će (ako ovako nastavi, a izgleda da hoće) i u nekom sledećem životu biti u celibatu.

3. Solidan Irreleposting, dajem ti 789,5/1000 grand prodakšns linkova

4. :) Pa mora neko da odmeni čoveka i continue his great legacy. No kad smo već kod toga, ovo mi promaklo skroz bilo

https://spzh.news/en/news/73890-media-zelenskys-virgin-mary-without-christ-gift-offends-the-vatican

5. Pa dao mu historically accurate representation of black baby Jesus ne znam što se ljuti Popo

6. No kad smo već kod toga

Nismo se ni dotakli, a kamoli došli do toga xDD

7. Autore Trajfors, zbunjujete me izborom glavatara, sve refleksno oću da vam se poserem u usta i naburim petom

8. https://www.youtube.com/live/Feshkuio5X0?feature=share

1:53.14

Monah antonije pokazao pravi smer svima koji protestuju

9. K O D J A V A
    O
    D
    J
    A
    V
    A

10. Sigurno ima, to sto nekropostuje svaki dan, sto samo pojacava kolicinu kad ga nahranis kurcem, sto Prof mu napise da smanji kacenje linkova, a ovaj mu odgovori sa gomilom linkova itd, mora da je sve slucajno, ne bi on al eto desi se

Osim ovog za nekropost - jbg, tako je. Momak je neumoran, takvo masovno kacenje postova na Forumu nije ni diskusija, ni doprinos istom. Pisao sam Irelevantnom i u PVT, odgovorio je pozitivno, medjutim jače je od njega. Ja ga neću trajnovati, ne radi ništa spec loše i nije tako vulgaran u komunikaciji kao kamenofil i mesni…ali malo smara pa srazmerno tome i mali ban:)

Molba ovom prilikom pomenutim kamenofilu i mesnom narezku (sa kojim isto ok komuniciram) da ipak malo cenzurisu toliki izmet iz sopstvenih usta, braćo, napusavanje nekoga kurcem, koliko god detaljno i ukrašeno, je tako 2001.vajb, šta ste, retardi?

11. Izvini profe, to što tebe i pokojeg glupog bota nahranim kurcem je jače od mene, ali mislim da nije ništa spec loše, iako ne doprinosi diskusiji ni forumu.

Izvini i zbog moje smanjene inteligencije, ne možemo svi imati 153 IQ, svi rade s onim što imaju.

Moron si i ti i onaj glupi bot koji kači deset linkova ničim izazvan.

12. Zamisli molim te, čovek se ne može suzdržati da ne drži Gocu Tržan temu živom, ali jebigica, moraš živiti sa tim.

Plidu turčine evo ti 30 dana bana, sad smo kolko tolko kvit za onih 500 godina okupacije.

13. I čemu prozivanje mene, usta te dirigentska, od svog zadnjeg bana mu se nisam ni obratio. Kad mi dođe, ja lepo napišem puši ga profe na temi posvećenoj isključivo tome i kapak.

14. odgovorio je pozitivno, medjutim jače je od njega

Molba ovom prilikom pomenutim kamenofilu i mesnom narezku (sa kojim isto ok komuniciram) da ipak malo cenzurisu

Ne mogu, jace je od njih.

15. Jebem ti moderaciju da ti jebem moderaciju, kao da treba da upravljaju rimskim carstvom a ne propalim sajtom od 20 ljudi, svi ili polude i pocnu da tripuju neku moc, ili ne rade svoj posao i jedu govna, ne moze niko normalno da banuje koga treba, odabira definicije i gleda svoja posla.

16. Sunčan dan, vreme je za klasični dijaspora stori:

https://www.instagram.com/reel/CtD6lnvNyTr

17. Da li ste znali…

da hotul na rumunskom znači lopov

18. Kad će ovde Sunčan dan?!! ☺️

Hahahahhaha Plidu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.