Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da li ste znali…

da hotul na rumunskom znači lopov

+ Cara je tvorac izraza “hotul” na vukajliji a po melkovoj priči
    Cara je rumunolik.

Slučajnost? Ne bih rekao..

2. Ćoćali čovek dodje, pokači 3 - 28 nekih random linkova koje i ne otvaram i to je jedini njegov greh. E sad kontam ja i ove druge što lude zbog toga, u suštini, to je isto kao kad ti nakače reklamu od 15 sekundi na jućubu koja ti bane usred nečeg stvarno zanimljivog, pa ti dodje da nadješ broj za reklamacije i nazoveš glovo ili vošengou, i najebeš im se mile majke što su baš tu našli da se reklamiraju, uz obaveznu konstataciju da ćeš zajedno sa celokupnom familijom i prijateljima bojkotovati njihove proizvode i usluge. Ali spam, realno, ne možeš da kenseluješ (možda može, ne znam, ukinuo jućub edbloker, kažu tako ljudi). Ista situacija je i sa Ćoćijem, s tom razlikom što ovde možeš da se svadjaš sanjim i kažeš mu sve što ti je na duši + izručiš akumulirano nezadovoljstvo usled svih drugih spemova na koje nailaziš.

3. Uvek vojvodjani puni tolerancije

4. Molba ovom prilikom moderatoru da se priseti ko je i šta je, da prestane glumiti neko mudo jer je on samo kajzenov ker, a kajzen ga je zaboravio vezati i turiti mu brnju na žvalje, pa je krenuo da laje i ujeda pošten narod. Ali jebiga, jače je od njeg, ne sme se njegov golemi ego prstom dirnuti da se ne do bog ne povredi, svo ono napušavanje mu je već diglo nos u nebesa i koristi spamera kao izgovor da bude kurac od moderatora i radi šta god hoće, a ne ono što treba i što mu je zadatak.

5. + Cara je tvorac izraza “hotul” na vukajliji a po melkovoj priči
    Cara je rumunolik.

Slučajnost? Ne bih rekao..

busted lolo

6. Zanimljivo ovo pliduu kako si istrazio, hotul zapravo znaci lopov.

Hotule hotule...

7. Ko psuje taj i hotul, ko hotul taj i ubija cc

8. Hotul srce - kradljivac srca

9. Hotul hotulu svaki pokret zna

10. - Jao, hotul!
    - Nisam ja hotul gospodjo, ja sam jebač lol

11. Da li ste znali…

da hotul na rumunskom znači lopov

HOTUL HOTULAAA UVEEEK OSETIIIII

12. Danas sam prvi put čuo za “situationship” i moram priznati da je budućnost veza i brakova u ozbiljnom kurcu ako nove generacije budu praktikovale taj tip nedefinisanih odnosa

13. Mislim, možda bi iz takvog tipa odnosa mogle da izrastu zdrave veze i brakovi ali sve su prilike da će zapravo proizaći samo još veće rospije i inceli

14. ахахах глуперде западњачке

15. Čekaj znači "situationship" status je to što jeste isključivo iz ekonomskih razloga ili? Ako jeste onda je to klasična priča pričana hiljadama godina unazad, nema šta da se brineš oko budućih generacija to je samo transfer faza za doba Vodolije

16. Sičuejšnšip
    Kako bi se prevelo na naš? Nema mi logike nešto i bzvz zvuči, ko ono Melkovo valda

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.