U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma nije problem taj “situationship” kao odnos, to mu ga dođe kao neka faza upoznavanja, problem je kad svoj odnos definišeš kao “situationship”. To ti onda daje prostora da budeš vječna incelčina koja nema muda da napravi jasan korak a njoj daje prostora da bude promiskuitetna fuksa koja kao nije “pravoj” vezi.
Tačnije, problem je sličan kao ono “them/they” samo na dating polju, tipično jedenje govana.
Ai objasnijo
ChatGPT
Izraz "valjda" nije karakterističan za albanski jezik koji govore kosovski Albanci ili Albanci u drugim delovima regiona. Na albanskom jeziku postoji drugačiji izraz koji se koristi za izražavanje slične ideje kao "valjda" na srpskom jeziku. Na albanskom jeziku se koristi izraz "shpresoj" (u latinici) ili "shpresojë" (u ćirilici) koji znači "verovatno" ili "možda
AI bejzovo melka
Da uzmeš ti Melkore da učiš staroslovenski. Vidim da ti se dopada podosta kako je nekad bilo i na šta je ličilo... Ali ogulićeš dupe i sva će ti kosa otpasti. Ne preporučujem. Meni svaki strani jezik lakši od tog sranja. Da vidiš kako su nam ga praindoevropski narodi munuli... Vuk je ličnost koju ne da treba da slavimo, nego ne znam ... Da ga vaskrsnemo pošto degenerisani narod deli jedan jezik na više jezika decenijama unazad ... Svi teže da jezik uproste, mi da usložnimo.... Gadan smo narod sve mu jebem ovde na Balkanu. Osnovica srpskohrvatski jezik iz okoline Tršića, ijekavski dijalekat, ali neee mi danas imamo i crnogorski jezik. A sve jedan te isti jezik, lud narod u pičku materinu!
Kurca ti taj AI ne zna moj Caro, sad ce Plidu da objasni;
Valjda je skraćenica od “valjalo bi da”.
I to čak nije ni hrvatski ni srpski jezik, osnovu celog jezika i najveći njegov deo čine istočnohercegovački dijalekti... U zavisnosti od podneblja na kome smo se obreli nadopunjen okolnim jezicima tj. raznim -izmima iz jezika sa kojim se graničimo. I umesto da stvari nazivamo pravim imenima mi sve to zovemo novim jezicima - te dalmatinski, zagorski, sranja, šopski, vlaški opet sranja ... a sve četiri zemlje u osnovi imaju isti jezik, identičnu gramatiku i sve što je dovoljno da jezik bude jednostavan. A neee...neeee. Pu mamu nam jebem balkansku! Nikad se mi ovde emancipovati nećemo..Nikad. Naročito je zanimljivo što hrvati imaju NOVU gramatiku, i smatraju da imaju totalno nov jezik, jad i beda.
True
Ok je sve to drugari, kapiram šta znači sam izraz al me interesuje konkretan ili bar adekvatan prevod, kao što postoji odgovarajući prevod za relationship
Vuk masončina, bukvalno John Dee za sirotinju
Tako se to radi.
Chad origins of the modern English language derived from otherworldly dimensions VS Virgin modern Slavic Phonetic "just wanted to make the language read as it is spoken without any deeper meaning lol"
Ako je valjda, onda nema ni jednog razloga da ne govorimo hvalja. Gavril Venclović > VK
Naci svaki ali svaki put kad vidim post antvaksra pomislim da se ejdara vratio
Stevanović Venclović? Nikad. Upiši studije našeg jezika pa će ti biti jasno zašto Vuk. I preciznije - izaberi baš istoriju jezika kao predmet koji će ti nositi studije. Na kraju svega reci ko od njih. Pričate takve besmislice, ali ja ne mogu da se raspravljam sa nekim ko nije sa mnom kisnuo na istoj kiši. Tako da - u pravu ste! Bravo pismeni ljudi!
Pusti nezrelog klinca ... šta očekuješ, ajde on i da ne iznenađuje ali neki zreli ljudi stvarno su za batinu. ☺️❤️
Antivaxr nezreli klinac loooooooooool
Uh
Užasan osećaj kad vam Avvl kaže da ste nezreli, ne preporučujem
Jbt sta te je motivisalo da stavis ejd avatar
Zanimljivo, i nije fejk https://www.youtube.com/shorts/YgQ68AZxfZM
Koliko ja znam on ima 23,4 godine.
Ja mogu da se ponašam kao god želim ali sam za tebe izmislila zrelost.
Video sam to za gej crkvu
Jbg nisu resili tamo gore na snazi i dalje zatucani sistem starih vrednosti ali uz adekvatnu propagandu i silovanje kroz medije za cca 20-30god promenice se slika i opste shvatanje drustva