Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jesi ovo ti?? Aaaawww presladak si! ☺️☺️☺️

2. Sklanjaj link, ima bolesnih. Lepo osveženje na sajtu. Piši češće, imaš taj dar za kontradiktorno smislene postove. Sve najbolje! ☺️

3. another day another self dox

4. Šmo negde verujem da si ti prepička lik, samo da si umislio da nisi. Očekujem da jednom probiješ kondom. ☺️

5. ne serite koji dox ko da niko ne zna ko ste i sta radite na netu, boli kurac sve, svi su na netu i onako a bolesnih ljudi ima svuda, uvek i bice ih.

6. Hahahahahhahahhahhaha bra'o. ☺️

7. Podijeli se sa vukajlijašima

8. Hahahahahhahaha divnog li jutra. ☺️

9. doveli smo vukajliju do ivice xexe

10. Ivičasta atmosfera vlada

11. doveli smo vukajliju do ivice xexe

Zanimljiva konstatacija ☺️
    Inače sam u nekoj poslastičari Kod Muje, ne da pravi kolače, rastura ih... Turčin je. Baklava fenomenalna.

12. kakve drame na vukajliji a ja nikako da nađem način da upadnem u njih a baš mi je dosadno narednih 3-4 sata odložili mi ispit

13. ja eventualno mogu s nekim da se posvađam jebanje preko neta mi ne ide od ruke

14. Želite li se svaditi, gospodine?

15. Pitanje ,znači imam kućnog ljubimca piton 4,2m² doista divna životinjo ,no počeo je malo da davi ukućane ,psa mi je udavio ne znam šta ću s njim sad ne ide da ga ubijem jer je već ubio psa ,nisam ga zatekao na delu pa da ga ubijem ovako drugačije je ,počeli smo svi u teretani da radimo vrat za svaki slučaj ako pritegne ne znam

16. Ja sam prekjuče zamalo stao na veliku crnpurastu zmiju u dvorištu, preskočio je nekako. Posle sat vremena se ušunjala u prvo dvorište medju pse i opšta frka ispala. Mislim da je čuvarkuća.

17. Želite li se svaditi, gospodine?

šta je bilo majmune

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.