Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jesi ovo ti?? Aaaawww presladak si! ☺️☺️☺️

2. Sklanjaj link, ima bolesnih. Lepo osveženje na sajtu. Piši češće, imaš taj dar za kontradiktorno smislene postove. Sve najbolje! ☺️

3. another day another self dox

4. Šmo negde verujem da si ti prepička lik, samo da si umislio da nisi. Očekujem da jednom probiješ kondom. ☺️

5. ne serite koji dox ko da niko ne zna ko ste i sta radite na netu, boli kurac sve, svi su na netu i onako a bolesnih ljudi ima svuda, uvek i bice ih.

6. Hahahahahhahahhahhaha bra'o. ☺️

7. Podijeli se sa vukajlijašima

8. Hahahahahhahaha divnog li jutra. ☺️

9. doveli smo vukajliju do ivice xexe

10. Ivičasta atmosfera vlada

11. doveli smo vukajliju do ivice xexe

Zanimljiva konstatacija ☺️
    Inače sam u nekoj poslastičari Kod Muje, ne da pravi kolače, rastura ih... Turčin je. Baklava fenomenalna.

12. kakve drame na vukajliji a ja nikako da nađem način da upadnem u njih a baš mi je dosadno narednih 3-4 sata odložili mi ispit

13. ja eventualno mogu s nekim da se posvađam jebanje preko neta mi ne ide od ruke

14. Želite li se svaditi, gospodine?

15. Pitanje ,znači imam kućnog ljubimca piton 4,2m² doista divna životinjo ,no počeo je malo da davi ukućane ,psa mi je udavio ne znam šta ću s njim sad ne ide da ga ubijem jer je već ubio psa ,nisam ga zatekao na delu pa da ga ubijem ovako drugačije je ,počeli smo svi u teretani da radimo vrat za svaki slučaj ako pritegne ne znam

16. Ja sam prekjuče zamalo stao na veliku crnpurastu zmiju u dvorištu, preskočio je nekako. Posle sat vremena se ušunjala u prvo dvorište medju pse i opšta frka ispala. Mislim da je čuvarkuća.

17. Želite li se svaditi, gospodine?

šta je bilo majmune

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.