Podijeli sa Vukajlijašima

1. Bgm do mene je nešto, zadnjih dana svi me svrstavaju u neki od klanova ovog okrutnog bipolarnog foruma...

A ja...

Ja bi samo da kuvam...

I volim...

I budem srećan...

I da se džvedžda gadura ugasi...

Malo mi za sriću triba

2. Ti si napisala definiciju u tom momentu, alo! Ti!
    Ispalo je tako. Nisam te pomenula od kad sam nakon mesec i po došla na sajt. Poklopio se momenat objave definicije i svađa. Tako bi logički svako pomislio. Ceo sajt me mrzi, svi imate jedan cilj - da me oterate. Svako ali baš svako bi na mom mestu to pomislio..Nego naučila sam nešto i kao žena u godinama. Hvala na tome.

3. I sad stvarno, uspelo vam je. Želim vam da uživate u mirnoj plovidbi.

4. zadnjih dana svi me svrstavaju u neki od klanova

Provaljen si
    F I L I P E

5. Ne samo provaljen, nego i prenkovan džinovskom gljivom.

https://youtu.be/lxXqqr9prNc

6. Alo patetike, iskulirajte

7. Поз и Плиду, Ави и свима нареднима који ми се евентуално јаве. Заиграјмо https://www.youtube.com/watch?v=V1pcPcfOZ6w

Елем, досадне су ове драме ко је кога јебо. Подијелите нешто креативно.

8. Dečko je retard. I treba ga trajno banovati ako bi se Prof složio. Vuk je očito osoba koja pravi najviše spletki i sranja na ovom sajtu.

9. Lestat jer jebeš pošto odavno nema više jebanja na forumu

10. Kao svaki truli dijasporac vratiću se kad omatorim. Uložiću pare u fabriku klima uređaja i nazvaću je...

...

...

FILIPS

....

da ga duvate, kursadžije, ja sam bog humora lično

11. VELIKI POZDRAV ZA BRATA LESTATA

12. I HVALA KURCU ŠTO SI UPAO U SRED NAJGORE DRAME IKADA DA SPREČIŠ GOVNA SVOJOM ZRAČEĆOM PLEMENITOŠĆU

13. De su te slike nista nisam video jbt

14. Cek jel realno da se tu iko isakim sustinski jebo da je bilo fizickog kontakta sta sam propustio cemu drama kmecanjeeee

15. Izbacio sam svemir zeku na FB i posao u novi svet...

16. Neće link da se otvori, meni barem...

17. Cek jel realno da se tu iko isakim sustinski jebo

Pa ono, postoji i koncept veze u ovom univerzumu, osim ako ga nisam promašio (univerzum). Nije svaki autor na sajtu Pseto, pa da samo jebe.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.