Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nikakvi štapići za uši, svi bacite to. Najpogrešnija i najgora stvar za čišćenje ušiju ikad.
Nikakav hidrogen - oštećuje sluzokožu. Uho je samo po sebi kanal, ne iritiraj. Za ispiranje borna kiselina, u svakoj apoteci ima.
Ako ti je ušla voda sama bi po pravilu trebala da izađe ako je samo voda u pitanju. Međutim ako je upalni proces - moraš po antibiotik i na čišćenje uva.
Plivanje sam i ja trenirala, ne znam kako Celt njje nosio kapu i gumene čepove za uši, to je gotovo obavezan rekvizit. Barem kod mog trenera bio...
A da, čuvarkuća biljka. Imate je garant, ako ne - imaju je komšije. Operi lepo, zaseci malo list i istisni par kapi, možeš i u zdravo uvo. To ne može da škodi nikako, nikada. Osim ako nisi pod gnojem.
Ako se upala širi na nosne, sinusne šupljnine, na grlo, ako otičeš, ako imaš jak osećaj bola, zujanja, peckanja i gotovo da na to uvo ne čuješ - smesta na ORL.
pisaću još kad dođem
Ja sam pomislila na tebe, Čule ili kako već baš jutros, drago mi je da operacija prošla ok. Budite dobro
Drago mi je da je izašla igra napravljena po burnom životu autora Maestro:
https://psdeals.net/us-store/game/1445725/dandara-trials-of-fear-edition
Da li neko zna gde je post o tome kada je fender objašnjavao kako ga drugari maltretiraju i lupaju vaspitne dandare
pa lepo sestro, uzmes pa ne nosis :)
upadne i kroz kapu u uvo osim ako je ona gumena sto dihtuje, al to nisam volio da nosim na glavi ovako na treningu, a cepove nikad nisam ni imao.
Al zato sam imao metodu da isteram vodu iz usiju
Drzte se caro i chevu vukajlija je uz vas :)
ja imam tinitus od 8. godine i to od najgluplje stvari ikad, brat mi je pokazao onaj snimak na jutubu kao obris majkla džeksona šeta po njegovoj kući i odjednom iskoči majkl džekson sav krvav i vrišti, i ja se tu uplašim i vrisnem, pukne mi kapilar u uvu i evo zuji čitav život. nabijem ga na kurac vraćam mu svakom prilikom
mada nije toliko strašno naučio sam da ignorišem
Sećam se nešto kao fender objašnjava kako ga njegov dobar drug šamara i kinji po studiju, ali sve ok, jer je to vaspitna metoda ili takav nekakav copium.
Davno je bilo.
Haha solidna brother love pričica hezno
meni je ipak draža ona šmoletova kada je brata ošamario sa strane dok je imao štapić u uvu i probio mu bubnu opnu.
Hahah koji kurac, ne znam za to
wtf zašto sam to uopšte iznosio ovde, to je bukv najgora stvar koju sam ikad uradio i nikad nema da se iskupim za to
hahahahaha secam se te price
Au jbt ovo nisam cuo da je iko ikom ikad uradio bukv moje uvo saoseca trenutno
Zapamtit ce ti cara ovaj zločin šmox
Mene interesuje prica kad je labokv imao drugara ali su predaleko ziveli pa se nalazili na pola puta radi druzenja, labo ako se secas ispricaj opet ili daj neki link
Nadam se samo da smoov buraz nije morao zbog hendikepa ici da radi neke teske poslove, tipa da kopa zlato ili tako nesto cime gospoda sa povrsine nikada ne bi da se bave, al da globe profit i pljuckaju u rofu u redu je.
Apel za insekte da podare smoklji makar neke mrvice
ne može meni da podare ja sam samo živeo ovde i udisao arsen ceo život, mrvice pripadaju ministrima trenutne vlade
Pa dobro dodje makar nekad neki politicar ostavi neki dinar nije bas da nema nikakvog efekta za gradjane.
što bi reko melk
C