Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mislim da je vreme da odes lekaru dok nisi ogluveo na to uvo
jutros sam bio bas na granici da odem, medjutim isposlovao sam te kapi i taj vosak u spreju (preporuka farmaceuta i lekara).
Radi se o tome da sam iritirao usni kanal jbg udaranjem glavom u dusek, pokusao da izvucem sekret preko usisvaca iz uveta, palcem radio vakuum na usni kanal, sipao boga oca vec unutra peroksida i maslinovog ulja).
Sad je vec na prekretnici ako sutra ne bude bolje od ovih lekova pravac kod dr po neke antibiotike sta vec treba an recept. Uglavnom nije vise zacepljeno mislim da sam taj deo resio napokon.
Loooooool
Hahah dobro nisi mozak usiso
Mozda i jeste
sprdaš se galantni jbg a i da sam oitsao kod dr vrv bi slicnu ili istu terapiju dobio.
Ima onaj neki adapter za izvlacenje slina iz nosa, pravi mikro vakuum nisam isao karcherom na direkt jbg.
U medjuvremenu sam se nasulsao x prica, najesktremnija je da je neki matorac isao da ispira u ambulantu i smorio se od guzve, vratio se kuci i solo odradio preko creva za tusiranje.
Video sam i na amazonu ima da se kupi nastavak za spric i bukv sam kuci uzmes toplu vodu i nagnut prskas u uvo. Dakle ispiranje usiju jedna od stvari koja se kao dobar dan radi kuci.
Cara: Necu kod doktora, nestrucne neznalice, ne umeju spricem da rukuju
Isto Cara: Usivac na uvo
Deste ekipa pijan sam ko car
Pozdrav za kolwktiv
to kikkkiiiiiiiiii
sta se pilo pricaj de se ginulo
ubio se zaspo kiki
Pazite se padajućih kranova
Al nas napade nevreme, sve po sirotinji
pogino klinja neki u ns, opet bilo pizdarija
bukv ovo vise nisu letnje nepogode kao ranije, fazon led jak vetar.
Jesi ti Caro pročitao moj post o ušima? Kao i Celt isto mislim.
Isto Cara: Usivac na uvo
lol pa ovo nema nigde
jesam avii, procitao sam. Uzeo sam sa rezervom. Bukv bi voleo da mi bacis neku kletvu da mi se uvo sredi do sutra! Siktavo gmizavo uvo koje sikce.
Ne slazem se za peroksid bukv svi se kunu u to.
e sad ću da nalepim masu za gletovanje na karijes da ga popunim i dezinfikujem rakijom, šta oni stomatolozi znaju, budale, pusti njih.
snime mislim da razumem zasto ti je vaca tema sve vreme isla na kurac
problem+vakcina=resen problem soooo simple
išla mi je na kurac jer ste jeli govna i kmečali jedni drugima i obratno dve pune godine i usput ništa pametno niko nije rekao ni sa jedne strane. dobro, svi se vole prosrati, ali kada drobite o istoj temi dve jebene godine, normalno da ste mi se svi popeli nakurac po tom pitanju, nabijem vas sviju na istog.