Sad bez neke spec kenjaze vojvodjani bukv pevaju dok pricaju kako lepo razvlace reci mos pricati uz tamburicu, bukv do surcina max dalje ide bas ono true paorski srpski sve negde do nisa tu negde nas jezik opet postaje lep i pevljiv, vranje i ta ekipa prema dole
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Okrenem mu se za makinom od 5 iljada kubika, pogledam u tablice..
Sve mi bilo jasno.
Edit. Hehe skecchhh
За колико си продао сат?
E moj plidumane da si stavio cenu na oglas taj dingospow bi doco odma drugi dan ne bi moro sa hotul mejmunima razmenjujes silne poruke
Ma ne bih o ciframa Bad, skroman sat
Qu qu water resistant ili onaj casio sa kalkulatorom lolo
Guchi
Qu-quchi lolo
Jbt koi fail su bili oni najk adidas satovi kao fazon nije fejkara to je brendiran sat
Isto kao parfemi, adidas parfem postoji najnormalnije. Kome to treba brt imas versace za pedes maraka lol
Adidas parfem postoji a calvin klein the one 20e lol
Sve isto smece to ko fazon uzecu malboro 420 din necu uzmem onu kukurozovinu laki kosta fazon 350 ta neka spika
Najveci evolucijski nivo covjeka:
Vojvođanski dingospow
A zamisli uzivo Caru s njegovim interslengom i gaaaari naglaskom, onim pederskim vojvodjanskim kako razvlaci, za samar lagano :)
https://imgflip.com/i/7wl7es
Sad bez neke spec kenjaze vojvodjani bukv pevaju dok pricaju kako lepo razvlace reci mos pricati uz tamburicu, bukv do surcina max dalje ide bas ono true paorski srpski sve negde do nisa tu negde nas jezik opet postaje lep i pevljiv, vranje i ta ekipa prema dole
Ma pevate ko slavuji haha, daj bre ne seri leba ti. Plus nezdravo mnogo koristite infinitiv u govoru
Ja te evo mesam sa Zvonkom Bogdanom kad god procitam tvoj post, true
Caro vas ljudi dok slusaju kako razvlacite prijedu mu se govna jbg
Galantni jesi li to dole Kragujevac?
Sporo i monotono da mi drzi paznju vise od minut