Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ah ta nemojte kast...
Cao smaras
E Gaaree index sen...
Jedi bre govna
Ok fazon kad pricas dziberski (beogradsko-kragujevacki) ofc da ti bode usi vojvodjanski jer je nekako previse mekan pederski bukv truje ti usi.
Ne pricam o ekstremima ofc ko sto bohor naveo primer i trigerovao se ko mejmun nego daily basis speech
ima razlike izmedju novosadskog koji jeste malo natezanje i laloskog gore bas gde je cara, zrenjanin, tog paorskog banata. ili mi se cini?
nekako je drugacije kad cujem nekog metroseksualca ili seljaka da lalose.
Kragujevac Plidu, mada nisam usvojio govor toliko, pricam kao i u Pristini sto sam, dosta ljudi ovde isto prica dziberski (kg dziberski > ns dziberski doduse)
Sad sam shvatio da nikad nisam čuo kako pričaju srbi s kosova a bio sam dole
loše
Pricaju lose oni sa sela (ko i svuda), Pristina ima ok govor skroz
Dok sam odrastao bio je aktuelan jedan reper zvao se DJARE
On je iz novog sada gore, al taj naglasak koji on ima, to kreveljenje, ja nista gore u zivotu nisam cuo a bio sam u banovićima poslom
Pritom gotivim tu vojvodinu, imao sam neka lijepa iskustva gore i fini su ljudi ali braate taj naglasak mi je blago iritantan u najboljem slucaju
Ofc da je drugacije jbt. Bukv gari se govori samo u ns mada i to je nestalo. U kikindi da cujes neko kaze gari nema sanse
Bukv pre dva dana prico nesto poslovno sa likom iz bijeljinje, bukv imam hard rspct prema srbima iz bosne i pliduima, al brt kad progovori odma mislis eo seljacina nesto laze muti sumjiv lik
Čačani su mozda gori od Madjara gore
Lol Caro razvlace te hotuli po forumu a osedeo si ovde loshe za nekog trve vukajlijasa pred penzijom koji misli da moze da trigeruje nekog garee si realan
Hotool
Haha bohore ova ima bas kme saund u sebi
Moguce iskr
Užice takodje je horor, kosovari isto sigugigu ne daj ti Boze
Žimi majka žimi sve
Vranje mi je ok skroz npr, Trstenik dole Medvedja i Šumadija al to je stvar navike Topola i Kg
Leskovac mi ne para uši