Podijeli sa Vukajlijašima

1. Razmišljao sam nešto zadnjih dana, i skontao da je Isus, u principu, prvi i jedini bog koji je umro za ljude, a ne obrnuto. Mislim da je Hrišćanstvo toliko omraženo iz razloga što je fokusirano na spas čoveka, a ne čovečanstva. Realno, u najkraćim crtama, Hrist lepo kaže da od nas nema leba - dok je sveta i veka nećemo iskoreniti nepravdu, boleštine, ratove itd, okrenite se sebi, spasavajte se i pomozite drugoga kad i kolko možete. Zamisli živiš u svetu gde znaš da će i za šest iljada godina praktično sve biti isto, pa depra jebote.

2. Da ne kenjam dalje, svem. program mi je ekvivalent Srbiji koja gradi nac. stadion za 700 miliona, dok joj se bolnice raspadaju. Bukvalno ta priča.

3. Pre sto godina i danas...

https://ibb.co/mCV97Hs

Zamisli živiš u svetu gde znaš da će i za šest iljada godina praktično sve biti isto

4. Tj. možda mi ovo iznad sa Njujorkom nije dobar primer.

Pre 100 godina:

https://247wallst.com/wp-content/uploads/2019/10/imageforentry4-eus.jpg

Sad:

https://www.karlstorz.com/static/file_pics/pic_editorial/en/CORP/3612968_rdax_800x438_80p.jpg

Zamisli živiš u svetu gde znaš da će i za šest iljada godina praktično sve biti isto

5. https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/58727b5a9de4bbf0b38db631/1542570092967-B79TKFYE74WIUAF5NE2V/image-asset.jpeg?format=2500w

Ali preci nam se u grobu prevrću što smo došli dotle da žene moramo pitati da li su saglasne pre nego što legnemo na njih. Čovečanstvo danas, fuj.

6. Soroš lažira te podatke, Agilni. Veruj nekom vodoinstalateru što na Bičuteu priča o van alenovim pojasevima.

7. Eh, eto. A i ja svemu verujem.

8. Sad lepo gledaj u pod i promucaj: Ne smem, otpustiće me

9. Veruj vodoinstalateru > veruj naucniku

Bukv ovaj prvi ce te lagati da bi dobio lajk ovaj drugi ce te lagati da bi uzeo pare

Dok god je na bazi vere a ne cinjenica sve je u kurcu.

10. A možeš i da ne veruješ u činjenice, šta.

11. Jedan od glupljih argumenat za let na mesec je fazon nema sanse njih 10k da se niko nije izlajao.
    Ako je lazirano projekat je vodilo par ljudi, ostatak je izmejmunisan kao i ostali sto su gledali preko tv. Kao i ova spika rusi bi ih razotkrili. Odlican mit

Raketa jeste letela, islo se gore pitanje dokle, mejmuni jesu bucnuli u okean na kraju de vec al na mesec ljucka noga nije krocila nikada i nece

12. A možeš i da ne veruješ u činjenice, šta.

Opet stvar vere, cim moras verujes otvoren si za manipulaciju. Bukv kad budem na mesecu verovacu da su ljudi gore setali.

Do tada mogu samo da verujem ili ne verujem, na to se svodi

13. Bukv kad budem na mesecu verovacu da su ljudi gore setali.

Bukv kad budem na Novom Zelandu, verovaću da Che-Vu šeta po njemu.

14. I opet se svodi na verovanje :(

15. Nekome se mora verovati sad jbg ko i u pandemiji, neki veruju apsolutno, neki su delimicno skepticni dok treci ne veruju ni najmanje.

16. Dok sam ne naucim da vozim bicikl ne verujem da je moguce da se vozi to na samo dva tocka

17. Hrišćanstvo se do dan danas nije ostvarilo ,omraženo zbog zlikovaca iz krugova crkvi inače sjajna zamisao i isto dolazi do zabluda vezanih za bibliju adam i eva kao atman i jiva

18. Dok sam ne naucim da vozim bicikl ne verujem da je moguce da se vozi to na samo dva tocka

ne tebrice, nego bicikli na mesecu pre 70 dina

19. Dobro kurac daj malo bolje analogije, radi se o pojavi plasiranoj preko medija u vreme blize ovoj sliki sto agilni postavio bolnice nekad.

Bukv treba da se veruje jer postoji x razloga zasto je to izvodivo i danas ali nema vise poente da se ide gore jer je skupo sta sve ne, sve price o tome kako je mozda lazirano su umisljaji ravnozemljasa jer de bi nas lagali nema sanse, van alenova radijacija bukv budalastina jer ima rupe i tacno se zna kada se moze proci bezbedno, snimak sa meseca jebena katastrofa na sta sveukupno lici sve sa onom zemljom gde se savrseno preklopilo da je pola dan pola noc, otisci koji se ne poklapaju i jos 100 majmunarija.

Ne kazem da verujem da je sve laz, ali ne verujem ni da je sve istina. Msm da je delimicna istina u pitanju ko fazon pandemija

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.