Podijeli sa Vukajlijašima

1. Koje dogadjaje darling?

2. Tako sa punom pravdom neko pobije ljude po parizu jer je neko sa njegovom pravdom pobio ljude po bagdadu jer po nihovoj pravdi ubijali americke vojnike koji po svojoj pravdi brane te ljude sto ih ubijaju od nepravednog despota.

3. Kad ces ti da iskusis taj bol u kurcu brt, umesto da nas napinjes za svaku sitnicu ovde

Za svaku sitnicu kme

4. Svaki rat bukvalno, do danas. Danas presli sa nevernika na teroriste

5. Melkorova pravda ima neko misljenje o tome naravno ko je u pravu. I tuyna je sto je onaj sto gubi.

Svet je surovo, nepravedno mesto. Nadji svoj mir u tome

6. Šta dobri Bog ima s tim što je neko rešio da se ubija u njegovo ime?

7. Bog je verovanje u boga, samim tim ima, ako je nesto u to ime.

Mislim, da nije bog nasli bi nesto drugo, al nemoj da mislis da verovanje u boga resava problem.

Resava tvoj mozda, i to je skroz ok. Ali ne resava svet.

Nista ne resava covecanstvo. To smo mi.

8. Pa naravno da ne rešava kad ne živimo po jevandjelju. Ne po veri, jer ko što kaže NZ - veruju i djavoli, i drhću...Dela, ne vera. Ti i ja možemo biti komšije 1000 godina, i nećemo zaratiti ako nećemo. Mogu nas zavadjati, nagovarati, terati...Ako nećemo, mogu da se jebu. Zdruge strane šta je sve npr. mengele radio u ime nauke, progresa i medicine, šta sad treba, da opletemo po staroj dobroj medicini?

9. Samo jedna primedba za pandemiju, tj neki dobronameran savet. Bez ulazenja u to da li je pandemija bila prava, nije, da li je vakcina scam ili ne, samo jedna uzrocnoposledicna veza.

Nemali nas je broj koji smo radili u tom kovidu, i koji smo doziveli traume, stavljanje stotina mrtvaka u dzakove, mladih ljudi, dece...

Najdobronamerniji savet, pred nekim momcinom tehnicarem koji je bio u kovidu dve godine cete se izlanuti kako to nije bilo stvarno, kako su ljudi to radili zbog kovid dodatka itd, dobicete ozbiljne batine.

Ja licno u drustvu neko kad krene da kenja o tome polazim nožem.

Nebitno dal sam IZMANIPULISAN, i slicno, uopste ne ulazim u to da li sam u pravu. Samo kazem da golicam nozem nekog ko krene da kenja predamnom o tim stvarima. I nisam jedini, verujte.

10. A ovo, zasto je bitno nesto znati… Nekako, sto vise znamo kao ljudi, to smo vise ljudi a manje zivotinje i vise se ponasamo onako kako je tvoj bog zamislio a manje kao stoka.

Jos uvek naravno premalo znamo, ali se pomera.

Zato je bitno znati sta smo, odakle smo, i naravno ono sto necemo znati, zasto smo :)

11. Ne oplicem nista protiv boga melkore, citaj sta ti pisem ako vec ne citas knjige.

Samo kazem da nije to resenje za pravedan svet. Onda sam i rekao sta mislim da je resenje.

12. Samo jedna primedba za pandemiju, tj neki dobronameran savet. Bez ulazenja u to da li je pandemija bila prava, nije, da li je vakcina scam ili ne, samo jedna uzrocnoposledicna veza.

Nemali nas je broj koji smo radili u tom kovidu, i koji smo doziveli traume, stavljanje stotina mrtvaka u dzakove, mladih ljudi, dece...

Najdobronamerniji savet, pred nekim momcinom tehnicarem koji je bio u kovidu dve godine cete se izlanuti kako to nije bilo stvarno, kako su ljudi to radili zbog kovid dodatka itd, dobicete ozbiljne batine.

Ja licno u drustvu neko kad krene da kenja o tome polazim nožem.

Nebitno dal sam IZMANIPULISAN, i slicno, uopste ne ulazim u to da li sam u pravu. Samo kazem da golicam nozem nekog ko krene da kenja predamnom o tim stvarima. I nisam jedini, verujte.

Hahah koliko nas ima koji mislimo

13. Brat Djordje :

Imam nula empatije prema svakom ko nije ja ili najneposrednija rodbina. Ostali nek umiru od cega hoce, neka gladuju neka pate, deca, kosovarcici, kuce, mace, ko god. Necu aktivno ucestvovati u njihovoj patnji, niti se istoj nasladjivati, mogu mozda nekad i neku donacijicu u skladu s mogucnostima svojim skromnim, ali bol u kurcu je apsolutan

isto brat Djordje :

Nemali nas je broj koji smo radili u tom kovidu, i koji smo doziveli traume, stavljanje stotina mrtvaka u dzakove, mladih ljudi, dece.

Serem se bre na tvoje traume, što si izabrao to da radiš. Poso ko poso, da ga ne obavljaju jedni obavljali bi ga neki drugi, ako vam se ne svidja ne morate time da se bavite, idi raznosi poštu i prekini da kukaš. Bitno da je meni ok i mojima, za vas resto me libo tuki.

14. Prosto ne mogu da izvagam da li Zapatu treba poslati na dva sata u "goli život" ili u "život priča".

15. Tebra uopste ne debatujem, ovo je samo uzrocno posledicna veza, tipa, ako ugazis u govno smrdece ti cipela. Ili, ako jedes govna pred pogresnom osobom o kovidu, mozes da dobijes neprijatnost. Ja sam pogresna osoba.

16. Tačno mogu da ga zamislim : doveli Zapatu u studio, posadili ga u fotelju, stavili mu dva jastučeta pod dupe da deluje višlji...Pita ga Milomir onim rednečkim glasom - I štakaš Djordje, hohor bio? Zapata otpija gutljaj vode i kreće, poludramatično : spakujemo ti mi tri bebe u plastičnu kesu i bacimo ih u bure, zapalimo...Al nije to ništa. Dolazi sanitet, otvaraju se vrata, krv ti jebem u pičku ono nema ni u Šailovom sinu...

17. Brt zar ima jos neko ko vjeruje da je Zapata radio bilo sta u kovidu, 200 puta su ga fekt cekovali na onoj temi i svaki put se ispostavilo da laze ko pas, ako ste toliko naivni, imam ostrvo da vam prodam, pisite u inboks

18. Ja sam pogresna osoba

Znam Zapato, s tim smo se svi uveliko složili počevši od keve i ćaleta, preko onog što ti je dao mod status na vukajliji i pacijenata koji ti udju u ordinaciju, pa do žene.

19. Pa bolje onlajn da pises takve stvari, kao ventil, nego da ih kazes uzivo. Ja online nemam problem nista da procitam, jer nekako sve nestvarno, niko nema lice. Al uzivo...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.