Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Ovo iluzorno ne znam odakle mi, ako sam ispao glup oprostite. Xd

  2. Zadnje dve strane moj post prvi, koji nema veze sa temom.

  3. Делује ми да Ћирко подржава муџе из неког разлога.

    Pliduuu
    Pazi, raketni napad okej ali ulaziti medju civile otimati djevojke i ubijati zarobljene tenkiste.. muslimani to ne rade

    pre 12 sati

    Ма какви.

  4. Ćirko brat ima sve karakteristike Ćoćalija, čak pomišljam da...

  5. Ne sumnjam u Smo-ove sposobnosti da zna koje su top pornicarke sa sajta koji je Kabal okacio.

  6. Ala se osrasmo ovde, mi koji ne poznajemo ni jednog Jevrejina ili Palestinca u životu bukvalno.

    Brate Melkore, ja zaista ne znam ni jednog Palestinca. Ali Jevreja imam i u najbližoj porodici i u najbližem krugu prijatelja.
    Sam of maj best frendz ar Džuz.
    Tako da - jeste, imam pomalo tendenciju da vučem na plavo-bele boje, kojima su usput večeras obasjani svi vidjeniji spomenici u U, S and A, a i šire.
    Ali takodje mi je baba bila mudžos, tako da zračim objektivnošću, ćao zdravo.
    Moja poenta je da Iranci lože Palestince da su baš oni bogom dani čuvari al-aksanske džamije, dok su gore navedeni Palestinci jednostavno naivni nomadi bez ikakve istorije ili istorijski potkovane države, kojima su iranski fundamentalisti podmentuli priču da za svetu kamenčugu vredi mreti. Jebote i Jevreji kad su bili u toj situaciji su palili štraftu, nema države bez naroda i jezika, ako veruješ u Talmud, (Bibliju, Kuran i slične bljuvotine) - imaš večnost da dočekaš svojih 5 minuta.
    Jebote dveiljadedvaestreća je, ko još čuva ognjišta svojih predaka u lice više sile? Srbi sigurno ne, pametnije je da čuvamo potomstvo po Zelandima i Švicama globalnog sela nego da postanemo martiri dok neko drugi puni džepove od prodaje municije.

  7. Lol kako se cara ućutao kada se radi o ozbiljnim temama, mora da čita Orvela hehe, da se nadoveže na naš razumeš nivo.

  8. Čuj trenutna je godina, ne znam da l se tako i ranije racionalizovalo al nema scenarija u kom ne zvuči smešno

    Jeste 2023 ali i sam primećuješ da to jedno znači u Danskoj, drugo u Arabiji a treće u Kongu

    I malo zvuči površno to nihilističko poravnavanje različitih avramskih kultova kao sve su to iste gluposti, biblija, tora kuran šta kurac, al kad pogledaš ovako i ovlaš jedni i dalje se raznose po pijacama gde se prodaju tepisi, ovce i robovi a drugi bućkaju noge u pacifiku i grajnduju standard, ljucka prava i to

    Dakle utiče religija na masu, pojedinac je tu nemoćan pred kolektivnim dejstvima

  9. I malo zvuči površno to nihilističko poravnavanje različitih avramskih kultova kao sve su to iste gluposti, biblija, tora kuran šta kurac, al kad pogledaš ovako i ovlaš jedni i dalje se raznose po pijacama gde se prodaju tepisi, voce i robovi a drugi bućkaju noge u pacifiku i grajnduju standard, ljucka prava i to

    Sam si rekao.

    Ono - jesam površan, ali pratim onu zaratustransku - “uvek govori istinu i govori što više možeš”.

  10. Ćirko gnome jedan tu nešto kao prozovaš Plidua glavatarom svojim a na temi rat u krajini ćutiš ko muva od kad je propalo ono “pašće kijev za nedeljak dana”

  11. lolo plidu zavrsio na cirkavataru

  12. Ekspert za prve tri nedelje rata i profesionalac za nemjutovanje telegram kanala

  13. U svakom slucaju rispektara za palestince jbg bore se mejmuni kako znaju i umeju iako su stoka vs

    Srbi sigurno ne, pametnije je da čuvamo potomstvo po Zelandima i Švicama globalnog sela nego da postanemo martiri dok neko drugi puni džepove od prodaje municije.

    ovo malo bazdi tebra che, al racunamo na vas kad krene frka da ce te nam spasti gujscu makar smestaj evo mesec dana dok se ostali ne snadju :)

  14. Caro tebrinjo, kad zagusti zagarantovan konak u zapadnom Oklandu za tebe i širu familiju, plus gratis janjetina Meklarenova, naši smo jeltako

  15. eee da su siptari bili picke ne bi nikad uzeli kosovo, sad mi treba iskuliramo kaemo evo uzmite, mi smo to sami sjebali samo da ne bude rata palimo u svicu kolektivno

  16. Rispekt tebra che pamtim ovaj post

  17. Na mesec dana barem, da se ogradim.

"Vukajlija - Najbolji izum još od toalet papira !!"

Abraxus | 29. Januar 2007.