Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
brate aj ne kenjaj
Galantni vređaj ga putem vokaroa, neće te čuti
Skec
https://vocaroo.com/1frgzqYJJCc8
Cara has been real quiet since this dropped
Brt kako si uspeo toliko reči nabrzati u samo 13 sekunda, eminem ti nije ravan
opet vi u interakciju.
Spor dan
Ali da, sad se osećam nekako prljavo i kao da sam manje vredan. Uh.
Vidim da neko nema sluha za ovakav tip zajebancije
Od drveta ne čuje šum hehe
рофл
реп год
a nema, cara bratina ne moze da procita vise od prvog reda. Cak nije ni cela recenica.
-Pazi brt, sad bi mozda trebao do doktora ako… (nastavak recenice)
-Sta doktor kakav doktor?
Plot twist: bilo reč o Dr Dreu.
ovo 'bratina' ima tendenciju da kae da sam jako glup
Ma ne, oće reći da uvek imaš garantovan parking.
vidis, nisi bas toliko
e al for ril, ni ja nisam od onih sto idu kod doktora cim nesto im nesto malo fali. prvo jer me mrzi da idem zbog gluposti, drugo jer sam zdrav covek od 40 god i do sad sam manje vise provalio kad mi nesto konkretno fali od jbg "nisam bas svoj", a trece sto kao i svaka normalna osoba ne volim ni doktore, ni igle, ni bolnice.
samim tim kapiram skroz carin strah od igle samo sto on to sebi nece prizna.
A vakcine volis i nemas straha jer nece biti nista, to si prethodno ustanovio pre nego sto si isao x3 da se blamiras tamo u ustanovi ko baba neka daes ruku moj celtimire
Takoe Cara kazi nam, nastavi samo, pretvorio sam se u uvo
brate niko ne voli to, ja samo umem da prihvatim nerazumni strah kao to sto jeste. nerazumni strah.
ti ga racionalizujes i pravis od vazduha babaroge, jer jelte, ako se toliko plasis, mora da postoji neki veliki razlog.
carimire moj.