Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Inace ova spika za strah od igle i vacce ne ide ruku pod ruku, vacca se daje onim malim pickavim iglicama ko secerasi u misic a ovaj strah od igle se prvenstveno odnosi na ubadanje i venu onom malo vecom iglom uz obavezno pojavu makar malo krvi.
    Kod vace toga nema pa teorija da se vadis kako se neko boji igle pa nece da se vaccinise upravo pala u vodu

  2. Jes se i ti galantni vakciniso na koronku tri puta jeli sine junacki

  3. brate niko ne voli to, ja samo umem da prihvatim nerazumni strah kao to sto jeste. nerazumni strah.

    Sebi si objasnio da je nerazuman i to te drzi da si dobro odluku doneo. Objektivno ne znas da li je nerauzman, mos samo da nagadjas i ubedjujes sebe da si dobar, sto se ono kaze ne mozes da se odvakcinises

  4. Inace ova spika za strah od igle i vacce ne ide ruku pod ruku, vacca se daje onim malim pickavim iglicama ko secerasi u misic a ovaj strah od igle se prvenstveno odnosi na ubadanje i venu onom malo vecom iglom uz obavezno pojavu makar malo krvi.
    Kod vace toga nema pa teorija da se vadis kako se neko boji igle pa nece da se vaccinise upravo pala u vodu

    vidis, kad kazem racionalizacija straha upravo mislim na ovo. Odlican primer.

    Nemoj se truditi, znam te. A znam te jer se ne razlikujemo toliko.

  5. Nakapaj čuvarkuće u uho

  6. Ako je bakterijska upala uha, a vrlo moguće da jeste, odeš kod lekara, prepiše ti kapi, staviš par puta i tjt. Ja prvi put kad sam imao oteklo mi uvo i otišlo napred za 90 stepeni, komično izgledalo i baš smo se zajebavali na moj račun, mada je bolelo u pm. Nemoj da budemo majmunčine i da se igramo sa tim stvarima, može sluh trajno ošteti, ode na mozak i ko zna šta sve još.

  7. nekako se nadam da covek od 40+ god zna kad treba da se ode kod lekara, kad se radi o uvetu, koje nije neka podmukla bolest nego boli ko da ti neko zabo noz u glavu.

  8. Imam kapi stavljam ih. Kortikosteroid.
    Ovo je drugacije malo od upale uveta, nije samo uvo nego i zlezda ispod kod vrata, znaci nije se preko uva inficiralo nego jebem ga, vise je varijanta boli me ta leva strana al najvise osecam na uvetu. Boli malo i vrat i kad treba grizes. Mada drugacije je nego juce, nekako vise se prosirilo al manje boli.

    Sutra/prekosutra cemo znati dal je ok ili dr mr

  9. Ako je zlezda onda je ok, tek sad je je jasno da ne moras lekaru, voljno hrabri nas vojnice

  10. Mozda je grlo, kaem bukv leva strana, i ovo sa uvetom cas boli jace cas slabije. Nije konstanta. Imam jos dve osobe od kojih sam vrv ovo i pazario samo fora njima proslo za dan, dan ipo, pa igram na tu kartu.

    Znaci trica pala eeee moj galantni davaoce ramena, zato si ti onoliko interuptovao vacca temu davnih dana

  11. C, samo dve primio, dosta

  12. Rispektara, mnogi su provalili vec posle prve-druge koliko je sati

    K O K O Š A R A N jede govna
    https://www.instagram.com/reel/C0GxjspM6Ht/?igshid=N2ViNmM2MDRjNw==

  13. Dobro pegla ovog kratkorukog sparing meimuna

  14. ко је овај кратки неки клинац из 7 разреда

  15. Odlična tehnika, biće mi jako korisna kada mi sledeći put pljačkaš od 15 godina i 40 kila prisloni plastično slovo G na grudi

  16. Kako da smršaš, kako da treniraš, kako da se samoodbraniš i samoiščupaš iz depre, kojih pet pravila da usvojiš kako bi sredio život i kako da provališ da li te ljdi varaju. Kako da ne robuješ ženi već da ti se bacaju pod noge. To cveta, i to je ogledalo današnjeg čoveka realno, slabi smo, nesigurni i sjebani.

  17. Nista vise ne mozes sam, za sve ti treba specijalista kog bi za 300jura da zajases po mogucnosti krv da mu popijes

  18. Kako uvo, neki update nesto

"Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu)."

Skodin blog | 04. Septembar, 2010.