Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Paz jbg bukv si solo rekao da ne vrede toliko, sad planiras od razlike da pravis novu vrednost jer imas TalEnat el si sjebo kicmu. Aj dogovori se sa sobom gde je granica vrednosti
Ovo sto sam doneo sa sobom su 80% lepe stvari za kucu I ostatak kvalitet koji ne ide bas u dnevne sobe, ne da bih to nuznoprodao vec da ljudivide da umem svasta da radim, to mi je negde bitno. Slikacu tres pacutiposlati
Ma da bas, ajde iskuliraj kenjam malo a i ti ko moron cim te krene moras odma da cvrkuces na sve strane
Ima nesto u suzdrzanosti debelo znacajno, bukv zlatno pravilo ne znam el znas onu pricu svodi se kati lose ide cuti kate ide dobro cuti jos vise
Samo podelio sta se dogadja trenutacno, tjt. Zasto ne uostalom. Kad se probijem mozete da me pljujete I deranzirate zbog svih govana sto sam ih ovde izasrao lol.
zanimljivo je da ne mozes ni da se pohvalis, ni kad ti nesto uspeva lepo, bez da gledas na dole prema nekome ko nema ama bas nikakve veze sa tim sto radis.
najiskrenije ti zelim sav uspeh, nisam sujetno govno. izvini sto ti kvarim iluziju sa tim.
one slike sto si meni nudio nisu moj dzir, kolko god ti bio poznat ili kolko god kostale. radi sa tom informacijom sta god zelis. ako je ono sto te motivise da radis nesto lepo iskljucivo inat nekome ko ti nije prepoznao kvalitet, a saces svima da pokazes, samo napred, bitno da postoji motiv.
Druga prodata: koe tai djilas demokratia
Treca: am a worldwide bitch
Posle četvrte izložbe će da sedi s Gejcom i promoviše nam vakcine.
Sav prihod ove pete izložbe doniram za izgradnju fabrike vaccina u šapcu i udruženje žene u crnom
Izdace melkor videlo se to odma
Ma Celte to mi ovde samo da bi se ti javio, bukv na iste fore te tovarimo mi manipulatori laloski kompleksasi
Nacrtaj sad nesto gratis melke za celtaru kaci u freetajmu jako se stiso ckode fali se bembarama letovanjima po italijama i francuskama za sliku se stiso ko vnugo
Ma dao bi Celtara iljade al nije njegov dzir, nece ni za dzabe, ne uklapa mu se.
Celt true kolekcionar u dnevnjaku drzi samo urbane pejzaze nishave sig gde nekom apstrakcijom sad da napravi kicheranu
sad i da mi se svidja slika nikad je ne bi kupio od melkora.
bukvalno bi pre kupio neku knjigu koju je napisao i mucio se citajuci pre nego kupio neku sliku koju bar mozes kratko da pogledas i odjebes.
srecom nece je napisati.
(sad ozbiljno, ovo sto si na linku izlozio je jedno 20x bolje od onih stvari sto si mi pokazao, i ne secam se sta bese jbt. neke ribe se vrte, nesto. ne znam jel si za god dana naso neki svoj dzir pa je proradilo, ili si pokusao da mi uvalis stagod, ali eto ti.)
https://imgflip.com/i/8cxnlb
https://i.ibb.co/1L46ppm/45645.jpg
hahah
Prelepo
Celte pa tebi sam nudio ono sto realno mozes da priustis lol
pa dobro sta ces sad? koje su ti to fore da zajebavas sirotinju?
Ma ti mene nasao da uzimas zaozbiljno lol, kakvo zajebavanje. Brat tvoj da ti kaze, najiskrenije I od srca, ako vec hoces nesto dobro I kvalitetno za enterijer uzmi fotografiju, neka ti je nabudze u fotosopu, retusiraju, uvelicaju, naprave da bude glatka il isprintaju na platnu I premazu uljem da lici na Rembranta, sta god ti se svidja. Ovo ostalo je sve go kurac moj Celte. Slika, crtez...vrede ako su inovativni I tematski snazni (Lorin Lipton) ili estetski I tehnicki dobro odradjeni. To je sve. Bio sam bas veceras na prodajnoj izlozbi u top galeriji, ono, brdo bogatih ljudi (zajeban jako covek vlasnik prostora) piju sampanjac, jedu kanapee, tapsu I komentarisu realno osrednje slike. Bukvalno mala platna na kojima je neko prosuo I razmazao pet boja kostaju 4.500e, to dete tvoje za 15 minuta moze da napravi. Omladina sa pirsinzima, u skupim dzemperima I sa neizbeznim salovima glimi ludilo tu takodje, jednom recju, kao da ti prodajem pezo 407 za trista hiljada eura. Strasan svet, jako malo duha, talenta, umesnosti I obrazovanja, ali iz nekog razloga I dalje nam treba da radimo te grozote.