Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jbt ukrajinci dosegli šiptarske nivoe pussyass kmečanja

2. Uh dobro je, mislio sam da ćeš nas uzeti za primjer

3. Solidna drugoukrajinstina

4. ало украјинции ђе вам је исток украјине крепајте нацисти ааххаахах

5. Ko je srusio ovaj avion sa ukr. vojnicima sto su isli na razmenu?

6. нацисти нема на чему

7. Kmece prvoukrajinci, drugoukrajinci su po zapadu i primorjima, treceukrajinci presli u rusiju i suportuju putina bukv.

Zelenko i ekipa puse opasno sa natoom na celu sad se mogu ocekivati raznorazni refleksi mrtvaca radi nove eskalacije i jos oruzja sa zapada crkotina moze da ritne kopitom

8. Šetam ja sinoć hirštetenom gluvo doba, urbani obronci beča nešto kao zemun, nigde nikog tek poneki turčin prođe kolima i to retko… Kad u jednom trenutku kad sam zašao u mirniji rejon čujem iza sebe neko užasno šuštanje, a stra me da se okrenem za slučaj da nije neka divlja hajka ili đavolja povorka pa sve kao preko ramena kao u stranu gledam periferno

U jednom trenutku zastanem kao cigaru da zapalim i primetim: tišina. Krenem opet - šušti. Sad mi već dokurčilo stanem se okretati, nigde ništa. Ja li savest, ja li greh predački, ja li jecaj napuštene domovine… nisam ni pijan ni drogiran, nema smisla da mi se pričinjava. Trokiram tu malo u mestu kad mi pade pogled na cipele, a ono se neki promotivni letci nahvatali na blato, kažu poziva vas melkor na izložbu u herrengasse, biće dosta gospode pa navratite

9. Naše će senke hodati po beču lutati po dvoru plašeći gospodu

10. I uspeti da zgaze u blato na beckom trotoaru.

11. Nisu ti se ti letci tek tako na'vatali na cipele.. garant si ugmacao u neku kaku (verovatno pseću)

12. Ovde postoje zakoni po kojima ne moze svako tek tako da ide kuda hoce po gradu I deli svoju degutantnu pojavu sa drugima, ne samo jer prlja grad I domaci se mrste, vec I stoga sto rasteruje turiste. Ako si u toj kategoriji ne smes u pristojne delove, ako te uhvate placas debelu kaznu I sledi deportacija sa zabranom ulaska u zemlje EU na mislim pet godina. Tako da ako je brat jebac preletac ugazio u nesto na periferiji ili u sesnaestom nije nikakvo cudo, normalne stvari da takvi elementi gravitiraju po obodju grada i ne mesaju se sa pristojnim svetom.

13. kako idu izlozbe melkore?

14. Prve dve prosle odlicno, ova glavna mi je 16.02. Vidjecemo. Za sada sve 10/10 na svim planovima, porodicno, "poslovno"...Imam kulturpas mogu u sve muzeje besplatno, sto mije banja, narocito jer su karte za muzeje ovde preskupe. Juce sam skontao da u zivotu svom samo jos Goju nisam video, dobro I Magrita sam video jako malo.

15. bravo brt. guraj samo.
    jel si i dalje u becu, jel trajno to sad?

16. Lako se vojvođanski dingospowi prilagode životu u Beču

17. Fala Celt, ma jok, sacu kuci na tri nedelje pa se vracam radi toga. Mogao ostanem ovde da zivim I dobijem papire jos 2002. posto sam bio maloletan, mogla baba tipa da me usvoji itd. Nisam teo, I ne kajem se zapravo. Vole melk svoju Srbijicu, a I nije mi tesko da putujem posto mi cela familija prakticno napolju. Ovde sam nekih dobrih kontakata vec napravio, a ovo sto treba da uradim me realno bas jako ukenjalo posto mi stvarno na to dolaze neki danasnji Habzburzi, Noeberzi (imaju nekihmilion klinika kojekuda po svetu) + ovdasnji glumci, reziseri itd. Ne znam tacno sta mi to donosi, ali mislim da ce me pogurati u nekom dobrom smeru.

18. Dolaze li ti neke picke na izlozbe

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.