Podijeli sa Vukajlijašima

1. promašio sam gazište skele i propao između skele i zgrade. nepažnja

2. Eee da si ucio skolu sad bi sjedio u kancelariji i ne bi ti se to moglo desiti eee

Brz oporavak Bielzed, odmori malo uz vukajliju dok si na bolovanju

3. Boli te kurac povreda na radu 100% plaćeno bolovanje, iskamči minimum 3 meseca a ako si neko vreme planirao da napustiš taj poso možeš i da tužiš za nebezbednost pod uslovom da imaš svedoka

4. Eee da si ucio skolu sad bi sjedio u kancelariji i ne bi ti se to moglo desiti eee

abi zato imao krivu kicmu i bio anemican

5. Caro fizikaneru sta si se primio, nicam miclo na tebe

6. Ne radim ni ja u kancelariji vise, smara me

7. Otkako sam dodao Maestra u krug poslovnih saradnika, ni ja ne radim. Moj novac radi za mene. Dodajte ga i vi, nećete zažaliti

8. Shvatio sam da je kripto moj zivotni poziv, nesto tamo kupim prodam gledam one neke skice dijagrame neke linije idu gore dole a moji dzepovi sve puniji

9. Najbolje vreme za ulaganje u kripto je JUČE, drugo najbolje je SADA.

10. Ali ni SUTRA nije kasno da uložite svu svoju ušteđevinu u KRIPTO

11. Već PREKSUTRA nećete imati ŠTA

12. au blz, brz oporavak

13. Ne radim ni ja u kancelariji vise, smara me

lep nachin da se kazhe da si popio

O T K A Z
    T
    K
    A
    Z

nocna mora svakog kanc moljca

14. Плиду криптотрејдер

15. Plidu kabriotrejder

16. A ako ne bude išlo, Pliduu rčtrejder

17. Brz oporavak zelim brt

EDIT: haha mujo

18. pliduu nije htio para pliduu ce vazda bit fukara
    neki odma pocese da blate pliduov lik
    al samo prava raja je znala u cemu je trik
    nije plidu jarane nas fukara
    plidu ti je de facto rctrejder

S H V A C A S
    H
    V
    A
    C
    A
    S

19. Nadam se da plidu nije stvarno kripto, to u mom ćitabu snižava čoveku gravitas za 90%

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.