Podijeli sa Vukajlijašima

1. mogla bi ursula na ovome da poradi, posle katalonija tek na kraju rs

2. Cro je stara evropska katolička zemlja saveznik u NATOu i Eu. Kao da uzmeš da odvajaš Toskanu od Italije, taj level besmisla. Nema tamo problema više, zadnji bili devedesetih, izasli ko apsolutni pobjednici, evropa ih hvali na sva usta, tako je kako je nazalost ili radost kako ciju

3. saveznik lol. kakav je to savez ako ti ove nabrojane organizacije govore sta ces i kako ces. cuj savez evo kupices te i te avione i radices kako ti mi kazemo (jer smo ti pajsad dali slobodu)

skoro bio clanak (na nekom tamo portalu ne smem kazem koji) kaze milanovic fala bugarima sto nismo najgori

4. Mislim nemoj me pogresno shvatiti, nemam ja s njima veze, da imam sad bih cekao sezonu na splitskoj rivi i rentao ležaljke, bolio bi me kurac ali treba pogledati istini u oči, tako im grah pao

5. ne lozi se plidu, to samo iz ugla drugosrba i plidua ima neku tezinu to neko clanstvo u natou i clanstvo eu evo odlepili su od prosperiteta, da nema tog mora i svaba na plazi jeli bi govna isto ko milogorci, i mi jelte da ne bude sad kurac palac

6. Pa i Srbija bi bila ko Hrvatska u ovakvim vremenima da vlast ne jede govna i sjedi na dvije stolice bukv pruza vam se solidna historijska prilika tj pružala se zadnjih godina ali džaba ćoravom mahati, hoće čovjek nešto “svoje”, neće da se proda evropi kojoj pripada al ce zato kinezima laganini

7. S “drugosrbima” bi mogli u eu laganeze kroz koju god cak i da eskivirate nato to bi bio no problemo, ne znam sta ti nije jasno tu

8. Slogan opozicije

Marinika - moja karta za EU

9. Iz tvoje prica ispada da srb nije usla u jevropu jer je podrzala pajsad ruje.

Bolje da si rekao trebali ste de facto reci kosovo je nezavisno

10. Ma necu da se petljam u to previse, ali otprilike s djindjicem ste bili najblizi onda donekle s tadicem i sada bi s opozicijom bila idealna prilika ali fali im ZAVRŠNICA

11. hahah, da bili smo na korak. Jbt aj sto mi ne verujemo u pricu al sto ti verujes koji ces udjes nikad

12. plidu evrofanatik lol morate vi to mozete ajde vucela ujedini se sa djilasoidima bice nam svima lijepo tamo kad odemo

13. Nemojte u EU brt. Ponovno predlažem LOTR deo treći: Povratak kralja. Nađite nekog junaka tipa Harald i ne treba puno više.

14. znaci plidu iako te ne jebu ni 2% nema to alternativu nista drugo nikad nije bilo niti ce postajati moras se za nesto odluciti (nemoj slucajno pokusati nesto sam uraditi)

15. I kada bi željeli, šta god da pokušamo da uradimo sami i na svoju ruku bi bilo pucanj u koljeno samom sebi. Smatram da nijedna zemlja exyu nema alternativu, Evropa nam je suđena pa ko god bio vladar u njoj

16. ok, 20-30 dina ispiranja mozga naravno da ima svoje posledice. ti si se rodio bukv u tom konceptu i nije ni cudo da ne vidis dalje od toga. imas stav kao da je to zavrsena stvar i trajace vecno.

sve to ok taj utopizam al obj ljudi imaju i plan b tu i tamo ponekad

17. Lmao za Milančeta sigurno u top 3 najzabavnijih političara evrope

Nije problem albanaca to što su muslimani, no što su šiptari

18. Nije problem albanaca to što su muslimani, no što su šiptari

otkad jevropa ne voli albance sta je sad ovo

sa ovakvim jebacem tesko cemo mi do jevrope

19. A Islam kao takav ako ima jedna dobra stvar u istom to je što raskrinkava evropejski kompleks koji je prilično simpleks hehe, naime oće da budu maks tolerantni i fini i saviše se i presaviše u svemu tome, a viri im iz oka koliko inferiornim smatraju bliskoistočnjake i ostale ekbere, sve su se izborali, poružneli otromboljili se jer moraju tu grimasu gaðenja u sebi da zadrže

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.