Podijeli sa Vukajlijašima

1. A Islam kao takav ako ima jedna dobra stvar u istom to je što raskrinkava evropejski kompleks koji je prilično simpleks hehe, naime oće da budu maks tolerantni i fini i saviše se i presaviše u svemu tome, a viri im iz oka koliko inferiornim smatraju bliskoistočnjake i ostale ekbere, sve su se izborali, poružneli otromboljili se jer moraju tu grimasu gaðenja u sebi da zadrže

*u tekstu islam zameniti powerslavljem rezultat slican

2. Tako da ja iskr i navijam da zaurliče odža sa notr dama (biće za oko trijes godina kad se iskristališe Velika Smena naroda)

Naravno da vrate nama carigrad i mirna bosna

3. Ljudi ja sam onaj tekst o dubrovačkoj republici stavio iz sprdnje zato što gotivim onu ribu iz Dubrovnika, onu jutjuberku, pa bi mi, da je predstavnica Dubrovačke republike, bila još draža srcu. :D

Nisam mislio ništa ozbiljno s onim tekstom, znam da Dubrovnik ne planira da se otcijepi, i to mi je OK. Što kažu njihova stvar.

Osim toga, tekst koji sam linkovao nije glup, čova koji je pisao je Hrvat, a ne neki velikosrbin, i pisao je iz svoje perspektive, a sajt na kome je to objavljeno je takođe Hrvatski tj. Dubrovački.

Ko bi rekao da će od jednog običnog linka ispasti tolika diskusija o braći Kroatima.

4. Cro je stara evropska katolička zemlja saveznik u NATOu i Eu. Kao da uzmeš da odvajaš Toskanu od Italije, taj level besmisla. Nema tamo problema više, zadnji bili devedesetih, izasli ko apsolutni pobjednici, evropa ih hvali na sva usta, tako je kako je nazalost ili radost kako ciju

Starija je od mog Pežoa 307.
    A on je stvarno starudija... 2001. godište.
    Tako da ima tu nečeg antičkog u hrvatskoj državnosti.

5. Jovo ne pravi se lud, znas koliko meni i cari malo treba da udjemo u bespotrebnu diskusiju od par stranica mislim hvala tebi sto si istrajan u tome da budes casus belli nasih diskusija i hvala ostalim clanovima sajta koji nas trpe (mene malo više jer ipak cara brani cast svog naroda svojim stavovima a ja malo jedem govna blagim kontriranjem)

6. Srbi i loženje na fantazije o raspadanju okolnih eks ju zemalja, imenuj bolji dvojac

Uzgred Jovore skoro si izjavio da mi kao narod imamo tri države, samo da ti ostavim memo da smo trenutno na 85% jedne pa reko ako slučajno naiðeš na tih 215% što se zagubilo da to skrpimo nekako

7. carigrad i mirna bosna

zvuci ko neka moja obecana zemlja, carigrad vrv bi bio na nekoj funkciji tamo lol

8. haha, pa dobro, treba djeca da se igraju... imponuje mi to da sam vam pružio malo zabave...

9. Starija je od mog Pežoa 307.
    A on je stvarno starudija... 2001. godište.
    Tako da ima tu nečeg antičkog u hrvatskoj državnosti.

konstantno prisutna pasivna agresija

jova: pliduu dodji da te lepo jako zagrlim oko vrata (ne znas sta ce biti)

10. Uzgred Jovore skoro si izjavio da mi kao narod imamo tri države, samo da ti ostavim memo da smo trenutno na 85% jedne pa reko ako slučajno naiðeš na tih 215% što se zagubilo da to skrpimo nekako

Jel imamo Srbiju? - imamo - 1
    Jel imamo RS? - imamo. A kad imaš RS, možeš i u ostatak Bosne bez pasoša - 1
    Jel se u Crnoj Gori osjećamo ko kod kuće? Osjećamo - 1

1+1+1=3

11. Plidu: Jovo kad ćeš da mi vratiš pare, sto godina te čekam

Jovo: hehe pa dobro i mi smo čekali 500 godina da nam vratite državu hehe

12. 1+1+1=3

jebac teo da kaze imamo i vise, fazon vojvodinu i ko zna sta jos imamo. On bi nabrojao 5-6 lagano

13. konstantno prisutna pasivna agresija

To je samo reakcija na onaj trijumfalistički hvalospijev Hrvatima.
    Mislim ono, jest tačno to da su se integrisali u Evropi, i riješili ostale probleme (čitaj Srbe), tako što su nas potjerali... Ali iz onog pliduovog opisa, čovjek bi posmilio da su neko mnogo jako mudo, u najmanju ruku kao jedna Italija ili Austrija.

Stara katolička zemlja. Jesu stari, ali su 1102. izgubili nezavisnost kad su potpisali Pacta Conventa sa Mađarima. Hrvatska državnost obnovljena tek 1991.
    Ne računam NDH, jer je to bila marionetska vlada pod kontrolom nacista.

14. Ogradio sam se odmah jovo, u fazonu nemam nista s njima i ne drkam na njih u smislu kako su kuul i sposobni, vise gledam na njih kao evropskog tatinog sina koji kurca ne zna i nista se ne pita ali tajo je tu ako zafali KINTA

15. Ne računam NDH, jer je to bila marionetska vlada pod kontrolom nacista.

pa i ovo sad od 91e je marionecka, bukv su se vratili na level konjusartva 21. vek adapted (prashtaj analni)

16. Njima je u suštini EU i NATO način da imaju neka leđa, a zauzvrat će slušat šta tata kaže. Sasvim u skladu sa njihovom politikom još od 1102.

Sad ne kažem da je to loše ili pogrešno. Da smo pametni i mi bi težili EU, a tako rade i ove ostale male zemlje.

Samo kažem da je kod njih ta tendencija baš žestoko izražena.

17. Nedostaje mi skauzer u ovim debatama da bude tas na vagi za sad smo egal

18. ma ajde kurce se nekom pobedom a sve podrzano spolja i pajsad rat u yu zovu DOMOVINSKI ratom transfer bukv. Oni su samo branili domovinu fazon)

Da smo pametni i mi bi težili EU, a tako rade i ove ostale male zemlje.

inace vec od 5.okt ne tezimo eu ma jok bajo oprali nam mozak x3 do mere da smo utripovali da nismo u pregovorima i poglvaljivama kakav jovorizam

19. skauz bi objansio kako milo igra pajsad pametno

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.