Podijeli sa Vukajlijašima

1. Au druze koja vest jel rrrealno

2. Sve je to njemacki AfD kriv nekako

3. - Utvrđeno je da je lice koje je izvršilo teroristički napad Miloš Žujović (25), versko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je prešao da živi u Novom Pazaru. U nastavku akcije, policija će izvršiti pretrese na više lokacija. Sve naše snage su u najvišem stepenu pripravnosti - rekao je Dačić.

Ok, Ivica reko, što ne mora da znači da to, to nije istina

4. Možda ga brat bohor zna odnekud

5. prije će biti da ga plidu zna hehe

6. uskore ce imamo

D E L F I N A R I J U M
    E
    L
    F
    I
    N
    A
    R
    I
    J
    U
    M

al mozda dodje i

L E G O L A N D
    E
    G
    O
    L
    A
    N
    D

7. @mujo

Tačno sam znao da će mi mašine uzeti posao. Inače vikendom radim kao birač avokada u REMA1000, imam 10% od prodaje.

8. Pajaci nam vode države, tru su samo Orban i Andrejz Duda

9. ovi franzuci u ozbiljnoj buli prekotili su previse kvazi levicara sustinski ixtrim debila

https://n1info.rs/svet/sukobi-u-francuskoj-posle-objavljivanja-izbornih-rezultata/

10. Pozvali na demonstracije kada su desničari na ferku dobili izbore.

Posle mi kaži da ovi moderni ultra liberali nisu novi fašisti. Ili si kao mi ili te treba satrati logika.

11. Kmeci neki novinarcic na al dzaziri, ovo je lose sto se desava, eu se nece prosirivati bice stop evro integracijama.

Odlicna vest zapravo.

12. Jel zna neko da objasni ovaj francuski izborni sistem? Ne kontam kako 2 kruga za parlamentarne izbore. Mnogo su zakomplikovali.

13. Evo našao sam https://www.klix.ba/vijesti/svijet/unikatan-izborni-sistem-u-francuskoj-bi-mogao-sprijeciti-ogromnu-pobjedu-ekstremne-desnice/240701007

U suštini svako mjesto u parlamentu odgovara jednom izbornom distriktu. I u svakom distriktu može pobijediti samo jedan kandidat. Ako ima natpolovičnu većinu to se dešava već u prvom krugu, u suprotnom ide u drugi krug, s tim da mora imati minimalno 12,5% glasova da bi prošao u drugi krug.

Veoma neobičan sistem za parlamentarne izbore.

14. “Aj da menjamo pravila da ne pobedi opozicija” bude kao:

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.