Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma dobro jbg ovi po delezu bi okrenuli glavudzu da vide djilasa i mariniku, nije to bas neki status da ga jebes.

Iskr kad bi trebao pokupim neki realan info pre bi poverovo u svetofor spiku nego u neku delez sorošariju lol

2. Tako da ima smisla to sto nector radi, sto pricas u skupstini pircas i u prodavnici

realna spika, ko ima usi taj ce da cuje. Rispektara za brata nectora

3. Нецтор гарант купује руске производе у МиксМаркту, није он Лидл сиротиља да иде у Светлофор-Мере

4. Ne znam, video sam da ima skupocenu vilu i dzipa na prednji pogon, i da za pregled uzima 80jura. Guli ovaj glupavi narod prodaje im muda za bubrege. Jos iso na briksa de to ima

5. 80? Јефтин бога ми, види се да оће да подучи народа

6. tako rekose u informeru, krade pljacka gradjane 9k pregled lista cekanja 6 meseci

7. Очекивао сам много више, Информер му свакако не би дао динара хаха

8. ajde jovo ne truj kacis tu sorosevsku piar dzukelu. I drugosrbi se popisali po njemu jos davni dana

9. pogledaj pa onda seri

10. sta ima da gledam nekog kesica koji skuplja gledanost na konto vucele vec koko postoji. Decko je spiker njuz neta samo ti jos mislis da ima ukupno tri sive celije u gloovi

11. bukv presolidan blam okacis ovako nesto

12. Jovo ajde inkorporiraj se u redit jebemu sveca tamo bi dosad navuko 50 lajkova na pređašnji post

13. ma i meni je malo bezze da jedan komičar priča o takvom događaju i da to meće u taj format, ali kontam da je možda solidno zaokružio priču

14. SoliDno ZaokRzuZio Pricu mozda za drugosrbe i te lobanje

vec 50 mejmuna je do sada obrnulo krug na isti sablon, i sto vise ovakvih klipova to se manje istine zna. Ono sto mogu u startu potvrdim bez da gledam je sledece:

-politicki obojen pristup
    -gledanje iz jednog uskog ugla
    -preskocen deo kada su zuti upravljali ovakvim objektima, takodje i komunisti

Ono sto se desilo jeste da smo kao drustvo zakazali, a i sns ti deo tog procesa. Nemos se ponasas kao da su sns ljudi ovo namerno napravili (opet pocecam da je pola sekte zuto obojeno) koliko god se trudio da budes realan

15. Pa i ne kažem da su namjerno. Vjerovatno je nemar u pitanju, ali i za nemar postoji neka odgovornost. Svakako treba da se ispita i izvuku pouke da se ne bi opet nešto slično desilo.

16. ma jebote jovore otkrio si toplu vodu evo

ajde mos misliti, svinjarija je napravljena kada je generalno ovakav tip objekta bio planiran i projektovan, dalje imas 60 godina apsolutne nebrige i na kraju imas sns sektu koja oce pravi pitu od govana i desi se sta se desi

nacelo broj I: nemoj pravis viseci beton na sajlama koji u perspektivi modze pobije ljude koji cekaju polazak voza iili autobusa

17. Nesreće se dešavaju i nemar je isto u ljudskoj prirodi. Ali ono što je meni još gore je kako nakon cijele stvari izvještavaju, te nije rekonstruisana (a jeste), te razne uvrede na račun ovih što protestvuju, itd. Znači dosta se loše izvještava o tome.

18. Izvestava se bas onako kako je u interesu kako jednih tako drugih

Ovi jedni su za sve krivi ovi drugi nisu nista

te razne uvrede na račun ovih što protestvuju

naravno kad prave sranja kakva prave. Bio sam i ja na tom protestu, al tvoj tupavi levicarski mozak nemodz dobaci da je to spin i da su proteste pokrenuli aktivisti. Vrv ni kesic nije prico o tome...al jelte jovor je informisan

19. rispekt što si bio na protestu
    za ostalo ne znam više šta bi rekao

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.