Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma jebo to

El ce ti doci ovaj kesic da kaze da je grupa Sviće pozvala na porotest i da su to svi LeviCarski mediji preneli. To onaj lazni student iz bg u dzemperu sorosevac

el reko kesic da su izvestavali taj dan kako se dele bejzbolke retardirama da prave sranja masovno. El se navodi da su se gradjani skupili kod zeleznicke stanice i posle ih po inerciji odvukli do centra grada gde su bili incidenti. U toj gradskoj kuci gomila pandura bila jos od fazon 14h. Sve rezija doslovno

i el ti reko kesic da je juce opet taj svice pravio protest i da se gradjani nisu pojavili el su videli sa kim imaju posla

2. tek ce u beogradu da popuse sad kacu zakazali za ponedeljak a i mi zajedno sa njima

3. sto ti negde dodje i kao cilj.
    Imas opste nezadovoljstvo, prikazes ih ko mejmune, inkorporiras kojekakve sorosevce i retarde. Rezultat - obesmisljena pobuna i anesteziran narod po ko zna koji put

Eto ti ti primer klasicnog politickog inzenjeringa. Proucavaj malo takve stvari jovore, pametnije nego sto brines dal u jamerikama neko brine o pravima trans osoba i slicnih mejmuna

4. To oko protesta nisam ispratio do kraja. Čuo sam da je bilo priče o "ubačenim elementima". Sad ko ih je ubacio i zašto, to je isto pitanje. Moglo je to biti i da bi se diskreditovali protesti i ocrnila opozicija. Ne tvrdim da jeste, ali je moglo i to biti. A mogli su biti i neki true soroševci koji su htjeli tipa da na tragediji pokušaju destabilizovati situaciju i poljuljati vlast. Ali u svakom slučaju i naroda je bilo dosta i narod ne može biti ravnodušan na to što se desilo.

I da, jeste malo glupo uvijek tražiti samo krivca i neku pravdu. Džaba i da se nađe krivac, ti se ljudi neće povratiti. Nesreće su se dešavale i dešavaće se.
    Samo je po meni bitno da se sazna istina i ako je neko odgovoran po zakonu da odgovara. Ali važnija je ta istina i da se pokaže odgovornost i spremnost da se povise standardi i da se ozbiljnije pristupa raznim projektima i malo da se pokaže poštovanja prema ljudima tako što ćeš im reći cijelu istinu.

5. Jovore aj ne bulazni, ceo dogadjaj je bio kordinisan.
    Skup ti bio kod z stanice. Ljudi dosli na istrukciju sorosevskih medija i nvo te organizacije svice. Dosli ljudi jer su besni dosli bi da ih je seselj pozvao bukv

Stojali tu sat vremena razglas se ne cuje nista i odjednom krenula kolona prema centru. Usput razlupane prostorije snsa urla se vucela pederu. Dosli svi do centra sve ok i odjednom vidis ljudi krenuli se razilaze i cujes topovske udare i krenule price suzavac kurac palac.

Posle toga dobijes info da je organizovano, gomile ljudi videle i preneli vest kako su huligani dovedeni busevima i timski izasli prave sranja. Panduri cekaju u toj grackoj kuci jos od 14h i bukv ne rade nista. Nakon 3h opstrukcije kad je vec sve gotovo i gradjani se razisli mala kolicina debila koja ostala biva pohapsena i odjedared se zavodi red.

6. pa da, i meni to sve se čini jasno tako ko što si rekao, samo što imam osjećaj da je to organizovano od strane vlasti (ne sam protest, već ti nasilni dijelovi), jer njima odgovara da se diskredituju protesti, a ne opoziciji

7. naravno da je organizovano od vlasti, al u dilu sa prozapadnom opozicijom (ovi tvoji nvo pederi)

i onda bukv imas scenu gde normalni ljudi nezadovoljni izadju na protest i pojedu govno u dilu za opozicionim delovanjem. Puno ce jos vremena proci dok jovor izvali sta znaci rec okupacija

8. pre par dana sam to kacio evo sarovic eksplejnovo sta se desilo

bukv neka budala dala direktivu da se nosaci uklone jer nije estetski bilo lepo sta vec, smetalo kisnici da odlazi

https://www.instagram.com/reel/DCHhagROi2-/?igsh=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D

9. Znači Vučić, Đilas i Marinika su ustvari u dilu. Iskreno nije to toliko ni daleko od pameti, ali opet, kome najviše odgovara da mi u to vjerujemo? Pa naravno Vučiću. Jer dok god mi vjerujemo da je i Đilas sa njim u dilu, nećemo u dovoljnoj mjeri glasati Đilasa, i Vučić može još 30 godina da bude na vlasti.

10. kome najviše odgovara da mi u to vjerujemo?

jbt imas pamcenje ko macka, najvise odgovara Hilu generalno u ovoj situaciji koji kordinise i jedne i druge.

Solcu, Makronu i tako to

11. nebitno meni iskreno... žao mi tih ljudi i žao mi što se svake godine nečim traumiramo... vi glasajte koga oćete, meni postalo glupo da se petljam... bolje znate prilike tamo kakve su.

12. Cuj prilike, iskr srecniji sam kad dodju tupavi jovori da glasaju za vucelu u arene nego kad lazni jovori kmece kako treba glasati za srpske ćamale

13. Msm jovore ti si dobronameran lik meni to jasno odvajkada al bukv stvari ne idu tako mos se jebat

14. zdrav covek ima hiljadu zelja a vrhovni bolesnik samo dve: da se obrati naciji i napravi jos jednu nadstresnicu

15. ма није моје нашла сам

16. какава одвратна шоља она затворска лимарија

17. https://x.com/NemanjaSarovic/status/1854888585788375116

brate, ovo sa predumisljajem bilo. cuj smetale im kocke da postave lim preko

18. To vucela i vesic skinuli preko noci

19. odbrusio ih neki majstor sto mu smetali da postavi lim. odobrio mu neki nadzornik koji nije imao pojma cemu sluze te kocke. nadzornika zaposlio i dao mu strljavu dokumentaciju sef gradilista. sefa zaposlio lik sto dobio namesten tender da mu ucini jer mu je surak. lik sto namestio tender iso za lake pare jer kum glavonje iz lokalnog SNSa, bez ikakvog interesa i znanja da se uradi to kako valja. lokalni SNS izvuko pare od glavne partije îz budzeta za to, da namiri sebe, kuma, njegovog suraka i ostale uz misljenje jbg, daj milione presvuci cemo limom i ofarbati, easy money.

tako da, u pravu si, skinuli vucela i vesic vrv.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.