Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pogledaj Cara kakve su bile zime dok nije globalno zagrijavanje uzelo maha, ovo ti je 2005.

https://youtu.be/GdoDqU6SHIg

2. Ma jebo zo Jovo, niko ne porice promene al ovo sa uticajem co2 je blebetanje. Zato trampisa i reko ce zaustavi tu glupavu agendu

3. A šta smo ispuštali ako ne CO2? Da se nisu možda Zemljina orbita ili nagib precesije toliko promijenili za 19 godina?

4. Brate imo si zaladjenje pre fazon 80-90 dina isto tako de je tad bio co2
    Isto i u srednjem veku, menja se klima, evo vec najavljuju uskoro zaladjenja od 30ih

Al jok za sve ce jovor okrivi coeka i c02, i samo to

5. Jos su i ovu godinu najavili ledaru. Eo jesen pukla nikad pravilnije. Prolece isto startovalo pravilno. Leto bilo sa vise tropskih dana al to varira. Kako krenulo mozemo ocekivati sneg za novaka ko nekad sto bilo

6. Ај јово напуши се џордана и мрш са сајта већ једном

7. Хахахах peak Serbia

8. Pogledaj Cara kakve su bile zime dok nije globalno zagrijavanje uzelo maha, ovo ti je 2005.

jao sad otvori ovaj jovorov link

https://youtu.be/GdoDqU6SHIg

stravicna zima 2005e jos uvek se pamti 10 dana posle ovog cvetale visibabe

9. a jbt jovore ko ti ovaj kolega jućuber brate kakvi su ovo videi

History of Architecture in Banja Luka, ide lik okolo snima grade to kacis ovde lol

10. evo snimio lika kako ceka prekine snima da gricne baget

https://youtu.be/F7DVt6COnUI?si=CTpBkp4U0hi2w1aW&t=4050

11. Taj "kolega jutjuber" sam ustvari ja. Uvijek me zanimalo to praćenje arhitektonskog razvoja, ali nisam nikad bio ozbiljan po pitanju toga... Imam te slike iz 2005. i jedan video iz 2018. i jedan iz 2024. Nekad mi dođe nešto tako snimim. Volim da ostane i radi neke arhive. Tipa ako Youtube bude i dalje postojao biće zanimljivo to pogledati nakon 20 - 30 i više godina.

12. Nego Cara kako ti se čini Banja Luka?

13. Hahaha tačno sam pomislio da je tvoj kanal al reko aj daces to malo kvalitetnije sta je ovo lol

14. Nije bitan kvalitet nego dokumentarnost. Tj. barem meni je to bio osnovni motiv. Nije kanal ni komercijalan niti pretenduje na neki broj pregleda ili nešto. Čisto da ostane u arhivi.

15. Ne znam sta da ti kazem Jovore, sa ovog tvog snimka mogu ti slobodno kazem da nisi dobro snimio jbg. Ovo je u ranku 90ih kupio sam kameru sacu snimim nesto

Jbg ako vec oces prezentujes svoj grad idi uzmi neki stalak, malo bolji mob da to na nesto lici. I sto najvaznije izaberi dan za snimanje, maskiraj zvukove saobracaja, proprati nekim tekstom

Cuj istorija arhitekture banjaluke snimio zgrade ko fiksnim da si radio, jbt antipropagandu radis ne zajebavam se

16. Mislim cijeli kanal je niđe veze, sporedna stvar. Kad bi pravio ozbiljan kanal tu bi bio i neki logo, brend, priča neka, kurac palac. Ovo sam bukvalno snimao sebi, pa ako neko još oće da pogleda dobro i jest.

17. maskiraj zvukove saobracaja

Htio sam brate autentično da bude. U tom i jest fora za n godina kad se budu vozala tiha električna kola ili nađu neku drugu foru da smanje saobraćaj, moćeš pogledati to, i reći, vidiš jebote kako je tad bilo bučno.

A nemam ti ja ni neke opreme za neko ozbiljno snimanje, ovo je snimano digitalnim fotoaparatom koji je opet bolji od mobilnog, ali nisam koristio stalke itd.

18. A imaš koliko oćeš šminka turističkih videa o Banja Luci koji svi drvi istu čupri... ovdje slike govore više od riječi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.