Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma dobro sve to ok, al nebi verovo sa kakvim sranjetom ljudi naprave dobar materijal samo jer imaju talenta za to. Nije sve u opremi, modz iz ruke da se kadrira sto se kaze.

I drugo nemos snimas tako napamet, ne vidi se sta je sta malo je nabacano

generalno novogradnja ko i svuda dosta slicna, komunisticka gradnja isto, ovaj prvi deo to ok izgleda sve drugo sranje

nisam video da si zasao u neki burzujski kvart da malo snimis kuce sig ima i toga, imate neko svoje dedinje valda

2. Msm brate u ovom videu su mahom automobili u fokusu 90% vremena

3. Pa malo mi bezze snimati privatne kuće. Malo je intruzivno za privatnost ljudi. Mogao sam i to, ali je malo bezze.
    A nije nabacano, ima sistem, a to je hronologija.
    S tim da sam mogao dodati više možda natpisa, da označim šta je koje naselje na primjer.

Ali uglavnom uzor su mi bili dosta jednostavni arhivski snimci, tipa ovo:
    https://www.youtube.com/watch?v=7MyywoownYI

4. Msm brate u ovom videu su mahom automobili u fokusu 90% vremena

I to je donekle namjerno i ima dokumentarnu funkciju. Da se vidi kakva su se kola vozala 2024. To će u budućnosti biti interesantno.

5. A ovaj drugi video solidni fotosi, jesi ti fotko il neko od tvojih

6. cak ovaj sto si uradio 2018. je skroz ok po uzoru na ovaj crno beli

7. Ja fotko i ovo 2005.

Što se tiče videa iz 2018. poenta su bili gradski prizori i da se prikaže život grada.

A ovaj iz 2024. je pravljen s idejom da bukvalno dokumentuje stilove gradnje i da označi taj trenutak u vremenu, uključujući i neke od najnovijih zgrada i parkova, kao i to tipa kakva se kola voze... :D

8. 2018. ima više umjetničku crtu, a 2024. čisto dokumentarnu.

9. lol, da al motion ti nije isti, bukv i ovu arhitekturu kad si radio moro si akcentujes objekte jbg od podruma do krova a ne da letis okolo. Zna se kako se snima zgrada.

Uradi popravni jbg, malo vezbaj ruku ako vec oces neku arhivu ostavis. Ovo ko dete 5 god da je radilo lol

10. I realno najbolje odvojis po kategorijama, periode napravis razlicite, ovako ispadne kupus

11. Kenjaš i ti brate, prihvatam kritiku da nije idealno, daleko od idealnog. Ali nije ni toliki užas. A nemam ni ja vremena da se s tim bakćem ponovo.

12. brate pito si me reko sam ti, a neke stvari sam ti i pohvalio znaci ne kenjam jbg

jbt bolja ti kamera bila 2018 nego danas lol

13. Nisam ja ni htio da se takmičim sa nečim ovog tipa... Ovo moje moje je amaterska priča. Lo-fi što bi rekli i išao sam na autentičnost a ne šminku.

Znači pogledaj tipa ovaj video, to je nešto sasvim drugo, drugi žanr totalno - ja nisam ni pokušavao nešto tog tipa praviti.
    https://www.youtube.com/watch?v=28BLRzJwae0

14. dobro brate ovo je profi putopis nema tu sta, lik ima opremu radi profi

sve i da oces nemos snimis ovo tek tako na ovaj nacin. Treba ti kamerman za pocetak i opreme za 5-6k, i neko ko ce scenario da napravi

15. haha kakav mim lol

jovore lepo je nema sta, dolazim cim se ujedinimo da obidjem nove zemlje

16. kakav mim

Na šta misliš?

17. ono galantnijevo gore

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.