Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sve u svemu, i vernici i ateisti su pripadnici sekte... isti su pravac, samo suprotan smer. A što se tiče Jecine spisateljske karijere, odavno postoji određena grupa ljudi koja tvrdi da joj (za pare, naravno) Basara i Vidojković pišu tekstove.

Svejedno, blamčine su i jedan i drugi, ali sam ipak bliži Karleušinom "pisanju" nego prvom komentaru.

EDIT: @Drogirana Veverica
    Vi na tom trgu trebate napraviti bistu Mlađana Dinkića u prirodnoj veličini, jer da nije njega i dalje bi taj Kragujevac bio simbol jada, a sad ipak liči kao grad na nešto.

2. EDIT: @Drogirana Veverica
    Vi na tom trgu trebate napraviti bistu Mlađana Dinkića u prirodnoj veličini, jer da nije njega i dalje bi taj Kragujevac bio simbol jada, a sad ipak liči kao grad na nešto.

Јебо те он!
    Отворили 3 иљаде радних места која коштају 3 милиона евра. И задужују град у просеку 50 милиона евра годишње.

3. Veverice, bez ikakvog sarkazma, ali da Italijani nisu došli, još uvek bi uz Kragujevac bila ona fraza "dolina gladi". Taj isti Kraguvevac danas liči na nešto, pre svega zbog novca građana (cele) Srbije, koji je Dinkić upumpavao u "Zastavu".

4. Јес, сад Крагујевац испаде црна овца зато што се паре грађана Србије дају овде. Знаш како, дошо ред и на нас. Ваљеву је доведено Горење по истом принципу, Зајечару исто тако чини ми се. Нишу јура и бенетон, гомила кураца по целој Србији. А Београд и даље пије највише крви свима, ал је Крагујевац црна овца и даље. Нема везе што је та Застава пре двајес година колко-толко одржавала земљу кад није било друге фабрике која ради.
    Знаш ти да држава дугује само "наменској" овде преко милијарду долара за оружје које је продавано на страну а лова ишла директно у буџет, не само порез и неке таксе као што би требало, него све? Ови сами нађу паре, набаве све што треба и кад продају готов производ, дође неко други и узме паре.

5. Sedim ja danas u kancelariji, i pogledam kroz prozor na autobusku stanicu, a na njojzi plakat:

http://i.ytimg.com/vi/SLS9SEFrV3A/0.jpg

6. vidi ga pujol prešao u pevače

ili stevan jovetić

7. један је рајко хоризонт

8. Kakav lik ovaj sa Sopranovima, ubedio bi coveka da kupi Kirbija... I ja sam jos ludji sto sam ga procitao.

9. Читао сам овај текст са крајем Сопранових давно, а сад видим да је још опширнији него тад. :)

Ево како Србија решава проблем ђубра:
    http://www.youtube.com/watch?v=CDXKcFQT-tM

10. http://www.youtube.com/watch?v=Ertu9_MhFiM

Је л' ово фејк или рил? Углавном, за пар дана пребацило милион прегледа.

11. Фејк, нека кампања против везивања жена у кухињи мајке им га проевропејске!

12. Podržavam kampanju. Ništa groznije nema kada žena trpi nasilje od strane muža. Kampanja može samo da pomogne ženama koje trpe nasilje da nasilje prijave.

13. Izgleda da ju je spucalo maljom u glavudžu neđe oko 1:00.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.