Podijeli sa Vukajlijašima

1. gledajte porođaj -.-

2. REMČE, ŠTO SI ZLICA

3. ja gledala.
    hvala mojoj doktorki na odrađenom carskom.
    "gde dečja glava prođe, tu sreće više nema"

4. "gde dečja glava prođe, tu sreće više nema"

Ja još nemam problema sa mojoj lepšom polovinom ni posle dva prolaska dečih glava... možda treba još da proširujem?

5. hvala mojoj doktorki na odrađenom carskom.

Ko to nama nosi kupaći iz jednog dela? :))) :*

6. taj carski rez je postao fenseraj kojim nesavesni lekari kupuju vikendice na moru, a nekad je bio krajnji način spašavanja deteta i majke od smrti... danas žene namerno seku trbušne mišiće da bi sačuvale pičku uskom... grozno...

7. Brus, elastičnost je majka. :D
    zajebavam se, vidim da momci ne odgovaraju na Vidrinu provokaciju.
    Bokseru ljakse, mali ožiljak, malecki ....
    nije to kao pre 10,15 godina.
    jedva 5 cm.

edit: kakav fenseraj, sva sam ja za to?
    ne poželela ikom razlog zbog koga sam ga ja radila.
    oba puta.

8. Rez k'o kad se vadi slepo crevo. :)

9. ma remac obrisao link, bitch! :D

10. Vuče kako si se ti porodiJo sa prvim detetom? Normalno ili carski?
    Edit: Vučice

11. ne poželela ikom razlog zbog koga sam ga ja radila.
    oba puta.

vidiš šta sam napisao u drugom redu komentara - poznajem barem 3 majke koje su to napravile iz fenseraja, bez potrebe, za samo 400-500 evra kod poznatog ginekologa "manje ih boli", "lakše se porode", "ne razvlači se"... njah...

12. Родио је дете на чмар.

13. Men tu nešto nejasno...

14. marko, sklanjaj tu sliku, sve mislim da je paninaro, a on ne govori ružne riječi

15. Brus, ja se uvek lecnem na te prozivke jer mi glupo.
    da se ne lažemo: 2 drugarice su platile carski zbog tih razloga a ostale su navodno morale.
    sad, da li je bitno što SVE ove što su morale, doktorke su i medicinske sestre sa debelim vezama, ostaje misterija.

16. Jasno ti je o čemu govorim onda, a verovatno i sama znaš koliko je zaista carskih rezova obavezno i zašto - sve kršne Srpkinje, a uske im karlice kao mačje, ma nemoj?

Uh, kako sam alergičan na te nepotrebne hirurške intervencije u svim vidovima i oblicima, ne pitaj me. :)

17. Нећу да склоним.