Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Брусе, јеси ли некад имао камен у бубрегу или бешици?
svi moji imaju peskove i kamenje, to nam familijarni zanat...
Значи, избацивао си га кроз полни орган?
nisam na oko sigurno, jebogati - ajde da čujem zajebanciju, izgoreh :)
To slabo i boli... Nedaj Bože nikim.
Bruce jesi držao cjediljku u ruci kad si pišo da vidiš jel ide pijesak? :)
zavisi... ima onih sitnijih što samo peku i malo piškiš sok od cvekle par dana, a ima i onih što tri dana udaraš glavom u vodokotlić pa na kraju platiš epidural sto evra da ga izvuku laparoskopijom...
EDIT: neka kolega, neka, ići ćeš i ti na intervenciju
Онда знаш који је бол у питању, пусти жене да се секу, ко им јебе матер.
Bruse, komšiji krene mislim iz bešike, 3 puta pada u nesvest i mi ga osvešćujemo, tako u krug dok nije hitna došla. Kažu da su neverovatni bolovi...
mojoj tast, za ostale ne znam :)
А Брусе, кол'ко продајеш кубик? :)
Ja sam vazda bio poseban, pa sam izmislio treću varijantu: mene je bolelo tri dana (ovo za vodokotlić, k`o da gledam) a onda sam ga izbacio a da nisam osetio (da nije lupio o WC šolju i zazvečao, ne bih ni znao da sam ga izbacio).
Nije to više bol, ne umem da ti opišem, jednostavno organizam ne može da procesira i samo se restartuje. Dok boli jako nije frka, takav će izaći sa lakoćom :)
Ja sam SMare sitna riba, u poređenju sa nekim likovima praktično i nisam iamo kamenje, a sad pijem pivo redovno kao preventivu :)
Bolovi u bubrezima i bešici su najjači posle porođajnih, valjda će mi jednog dana to olakšati ovo vel'ko dupe i kukovi, jači od bolova u zubima, još ako je kamen mali, a oštrih ivica, jujujuju, ne dao bog nikom.
ova moja imala i kamenje zaglavljeno u kanalima i porađala se dvaput - kaže ladno dvaput da se porađa u poređenju sa jednim kamenom, pa ti vidi :)
Ja sam u januaru 2007. saznao da imam jebeni kamen (odnosno više njih) u žuči. Sunce mu jebem kad me je zabolelo posle ručka, hteo sam da vrištim od muke. Nit' da sednem, nit' da legnem, nit' da stojim. Ne možeš da se namestiš nikako. A tripovao sam da mi je sa tek napunjene 23 godine rano :)
E kako se zove onaj lik sa predhodnih strana što na slici ima otvoreni prelom noge?
Kad sam video to uzeo da gledam ovaj klip:
http://www.youtube.com/watch?v=8wSOqVlHa1U
Jezivo
Ја нисам имао тих проблема али јес' брат од тетке и ујна.... Умирали су од болова, а ујни ено камен кући, гледао сам га, па ја нисам мога' да вјерујем колика је то каменчина, и није ми било јасно како толико чудо може да се створи у пм... Не дај Боже да те неко гађа са тим каменом, главу би ти просуо :)
http://youtu.be/itDNYl2Q1pY
moj post od pre nekoliko stranica
SMare, moj ujak ima 118 komada sačuvanih u plastičnoj čaši od senfa, to su oni koje je ulovio u šolji, razbijene i izgubljene nije ni brojao :)
Njemu krene kamen, uzme 4 piva i ugreje u rerni na 50 stepeni i krene polako da pije, tvrdi da još nikad treće nije dovršio. Doduše, dvaput ga hitna odnela u besvesnom stanju...