Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jujujuju, strašno, bre, onda biramo dva porođaja, hvala. :) Još kod vas muških kad prolazi, em uže, em duže, ne smem ni da zamislim već osećam peckanje. :D Moj ćale imao od silnog povrća i dunja tokom posta, previjao se od bolova, sad pije vode k'o nenormalan. :)
E, sacam se prestravila!
Gonz, to za žuč je sasvim normalno, moja drugarica u 17 prvi kamen primetila, ako bih ja sada otišla kod lekara sigurna sam da bi mi neki našli. lololo :)
Хахахахахха какав цар :Д
Па и то, имао је комшија, сад се сјетих, ваљда преко 200 је испишао у пм, нисам ни то вјеровао :))
hvala, hvala...
Ma ajde bre, gde normalno. Ćaletova majka sa 60, on sa 40, a ja baš poranio sa 23.
AAAHAHAHHAHAHAHHAHAHA! Nego, je l' se širi i to od kamenja, ono nešto kao kamen analog bebinjoh glavi? x)
Jest smejurija ali moj matori je jedno vreme lupao koštice od višanja i jeo unutrašnjost i rešio se kamena. Mislim da je pio i čaj od peteljki. Nije verovao al mu je pomoglo.
Imao je već pre toga kamen pa kada mu je krenuo napolje, komšija ga nosio fićom u bolnicu. Od bolova u putu je upro nogama i odvalio patos na fići od pritiska. lololo
Ima tu dosta godina.
po istoj analogiji se širi - i ono tamo i ovo ovde...
za višnje sam čuo ali nemam nikakva iskustva...
Evo, ja ću otić' kod lekara sledeće godine kad napunim 23, pa će mi nađu kamenčinu u znaku Deseptikona i biće ti lakše. :)
Neš, ima tu mudrolije sa tim košticama, moraću da se malo podsetim.
Moj ćale jugo, jadnik. lolololo
E, pa eto ti jedne dobre strane kanmenja. lolololo
Smo, nije valjda da stvarno veruješ u tu priču da se širi? Pa ko bi drugo napravio da je to istina?
Da ne govorim o onima što imaju po osam komada, taj bi trebalo da baca ko salamu po hodniku metroa...
Samo nemoj da ti je izvade kao meni, jer nisu mogli da je očiste. Bilo je mnogo sitnog kamenja i tog nekog peska, mulja jebem li ga, više se i ne sećam objašnjenja hirurga koji me je operisao.
Ma, znam ja da je to anatomski nemoguće, ali malko podjebavamo, da prostiš i šire i uže narodne mase. :)
Taj bi već trebalo da je mrtav od hipoksije mozga. :)
Na čega osam ti misliš? :)
Evo, stigli prevremeni rezultati, je l' ti lakše? :)
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/2503_172506996238322_1275251439_n.jpg
Čekaj, Brus, šta si ti mislio, pa da ja vidim da li sam i ja to mislila. lololo
Bruce mislim da pričate o istom, samo što smorka kao fino čeljade to posmatra sa gledišta očuvanja zdravlja :)
Dig'o mi se dok sam kucao poruku devojci na koju se strašno ložim i za koju se neverovatno plašim da ne zaserem nešto. Prvi put u životu sam se postideo na kompliment udeljen od strane neke devojke. Skroz sam se ukurvio. :3
NISI MI PROKOMENTARISAO KAMEN AUTOBOTINO JEDAN! >.<
Veverak, anjnjnjnjnjnjnjnj. :)
Doći će ti Deseptikoni glave crno dete :)
Nisi se ukurvio, nego si se izgleda zaljubio veverice, čim te je ona postidela komplimentom, a ti se još plašiš da ne usereš nešto :)
Ma, ja ću njima ako me ne slušaju. :)
Sad sam ovako zamislila Veverka. lololo
http://vukajlija.com/reakcije/67248