Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Portret-bez-rama-Slobodan-Jovanovic.lt.html
da iskoristim stil slican tvom izrazavanju (napominjem, slican, posto si ti realno neprejebiv):
Oh, koliko samo ironije u jednoj recenici. Pak, ja nisam zagovornik ucenja Mladenovog. Naprotiv, zestoko mu se protivim jer personalno smatram da postoje mnogo civilizovaniji, emancipovaniji (valjda nije sinonim, otku znam, nesam skolovala), i pre svega, savremeniji nacini borbe za svoja uverenja.
Sve u svemu, nisam Obrazovac, ne podrzavam ih, navodio sam paralelu sa dve meni slicne organizacije. Valjda svoje favorite ne bih izjednacavao sa pedofilima.
A kad smo vec kod tih viteskih i davnih vremena, valja napomenuti da si tad mogao da odseces glavu nekome jer je pogazio rec, cast je imala veoma visoko mesto u drustvu i slicno. Dakle, prevazidjena je, kao i jebanje dece u savremenom svetu i smatra se zlocinom, pre svega zbog toga sto ce ti 80% devojcica dati da joj lizes picku ako joj ponudis dovoljno dobru cokoladicu. Nisi frajer nego picka. I ne jebes i ne uzbudjujes se, nego si ljudska ameba, nusprodukt mutiranja gena koji bi u divljini bio eliminisan tako sto bi te najmladja jedinka tvoje vrste raskomadala u 3 picke materine komada. (pod ovim NISI, ne mislim konkretno na tebe, nego mi je zvucalo do jaja da se kao obracam nekome).
Mozda ja paranoisem, al ne vidim sta je lose u tome sto smatram da bi covek koji javno kaze da je PEDOFIL, u najmanju ruku trebao da bude iskljucen iz svih mogucih nacina politickog i institucijalnog delovanja.
Cela poenta mog ostavljanja onog linka je bila
KAKO SMO ZABOGA DOSLI DO TOGA DA SE VODI DISKUSIJA O JEBANJU DECE!?
Pa mora o nekom jebanju... Dece, koza, mačića, žena... Važno je da je jebačina
a da li treba odstraniti iz društva nekoga ko javno kaže da ga seksualno uzbuđuje tuđa krv ili kanibalizam ili mučenje i slično, jer je potencijalna opasnost?
a da li treba odstraniti iz društva nekoga ko javno kaže da ga seksualno uzbuđuje tuđa krv ili kanibalizam ili mučenje i slično, jer je potencijalna opasnost?
Iz institucijalnog i politickog delovanja, sigurno DA.
tom logikom svako ko nije potpuno aseksualan predstavlja potencijalnu opasnost, jer ima mogućnost da izvrši seksualni delikt, nad bilo kim/čim
KAKO SMO ZABOGA DOSLI DO TOGA DA SE VODI DISKUSIJA O JEBANJU DECE!?
Пази, девојку од 16 година већина нас сматра дететом. Али она по нашем закону је довољно "одрасла" да сама одлучи да ли жели да се јебе. Тај батица из Холандије сматра да би границу требало спустити и он ту тему уводи, па ће се о њој расправљати. Ни мени се његов предлог уопште не свиђа, али јебига, има право да га изнесе. И стварно ми делује као научна фантастика усвајање овог предлога у Холандији (или било којој земљи западне цивилизације) у овом веку где су деца, бар на папиру, највише заштићена.
Ma ja se zezam, nisam za pedofiliju... Ali priča ne sme da bude tabu. Ako se ne priča o tome, ako se gura pod tepih, šta se dobija, ništa. Takve likove je najbolje imati pred očima javnosti. Ipak, takve stvari se dešavaju recimo u islamskim zemljama, u Indiji, i društveno su prihvaćene. Ne opravdavam, ne slažem se, ali kako se postaviti? Pa moja prababa je rađala sa četrnaest, Ciganke devojčice imaju decu. Imam komšiju dedu koji je bežao iz bračnog kreveta da bi se sankao! Tako da nemoj pričati o amebama i raskomadavanju, to sa prirodom nema veze.
To što neko javno kaže da je pedofil, ili ne kaže, nema veze. Svi znamo da pedofili postoje, ne slažemo se sa njima, i šta? Šta je u stvari greh, kad mnogo ljudi zna šta si ti? Pa neko je nekrofil, neko je mazohista, neko je zoofil, neko egzibicionista, neko je još opasniji. Šta, žmurećeš, kao, to ne postoji? Ili je sama činjenica da oni postoje uvredljiva po društvo, uzećeš kartone od psihijatra pa ih zatvarati i proganjati i komadati na osnovu onog što ih pali? Ja ne kapiram: čitaš statistiku, npr. "među nama ima 5 posto pedofila", i ništa, shvataš to kao činjenicu protiv koje ne možeš ništa, tako ti je to. I onda se javi jedan od njih, kaže: "E, ja sam jedan od tih 5 posto". I ti, šta: "Ubiti, uštrojiti!!!" Pa taj lik se sam isključio iz mogućnosti delovanja kad je to priznao. Nego, koga bi ti još isključio iz svih mogućih načina političkog i institucionalnog delovanja?
Verovatno bi trebalo uvesti neke psihotestove za političare i javne radnike, pa ako se utvrdi da su perverzni, gramzivi, pokvareni, devijantni, društveno štetni, ogrezli u porok, skloni bludu, neprivrženi opšteprihvaćenim vrednostima, politički nekorektni - onda im ne dati licencu, ha ha.
Znaš šta, mislim da je čovek pre svega ono što radi, a ne ono što ima u svojoj mračnoj glavi. Mnogo toga nad čime se ti gadiš predstavlja simbolizaciju čovekovog unutrašnjeg života. Ukoliko možeš da vladaš svojim kanibalskim fantazijama i da sublimiraš svoju želju za krvlju, trebalo bi da budeš sasvim sposoban za bilo koje zvanje. A u pičku materinu, dosta je valjda više vladavine normalnih tradicionalnih porodičnih patrijarhalnih ljudi koji su poklali stotine miliona uz blagoglagoljive reči svetih pisama i plemenitih manifesta! To su pravi krvoloci. Ovi što se zabavljaju fantazijama su mala deca prema "očevima nacija".
O čemu li vi kenjate već 3 sata jbt?
http://www.youtube.com/watch?v=9r0jQ0FiquU&feature=share
Da li ce onda "dobrovoljan seks sa decom" biti sasvim regularna stvar?
Neće.
Ljudi, postoji Evropski sud za ljudska prava, postoje Ustavi i međunarodne konvencije, i ona čuvena "Međunarodna konvencija o dečijim pravima" ili kako se već zvanično zove. Nemojte da se tripujete i da izazivate lavine i da mislite da će se ikad uvesti da neko može bez posledica da jebe dete od recimo 6 ili 7 godina. Po mojoj proceni, ako ikad to ludilo uzme maha, granica može da padne na NAJVIŠE 12 godina, mada je i to nerealno. Četrnaest je realno.
Trinaest je najrealnije. 12 slabo., 14 je danas već matoro.
Da ne bismo svi lupetali, evo podataka kako je u kojoj zemlji, koja je starosna granica kažnjivosti seksa, pa vi vidite, ko zna čitati engleski.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/47/Age_of_Consent_eu.png
Kad pogledam ovu mapu, a znajući gde se na njoj nalazi Holandija, zaprepašćen sam činjenicom da su tu Holanđani konzervativniji nego mi. Kako sad pa to, kad su oni degenerice i sodomiti?
Nego, baš sam se iznenadio čitajući ovaj članak.
Сад је мало јасније што су пљачкаши банака у Енглеској редовно бежали у Шпанију са кинтом.
ЕДИТ: Оде ти пост, па да га прекопирам:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe
Kad pogledam ovu mapu, a znajući gde se na njoj nalazi Holandija, zaprepašćen sam činjenicom da su tu Holanđani konzervativniji nego mi. Kako sad pa to, kad su oni degenerice i sodomiti?
Nego, baš sam se iznenadio čitajući ovaj članak.
A slika?
Управо. Ту долазимо до оног основног што је најтеже савладати- борба са самим собом. Ако неко своје фантазије задржава само на нивоу фантазирања или онанисања, ником ништа. Ако неко пише о томе, нека га. Ал ако га његова машта савлада до те мере да је то друштвено неприхватљиво, тек онда треба реаговати.
Evropski principi, civilizaciske norme i usaglašene zakonske osnove.
Eto vam vaša jedinstvna evropa! :-)