Podijeli sa Vukajlijašima

1. to je ta evropa kojoj mi tezimo!

2. Praktično, Holanđanin koji bi želeo da zakonski ima seks sa osobom od 14 godina, morao bi da dođe recimo u Srbiju, jer bi to u Holandiji bilo krivično delo. A druga stvar: zašto strendžeri vole splavove po Beogradu? To je javna tajna. Mi smo zemlja sa zdravim pogledom na seksualnost, koja nikad u turističkoj ponudi ne propusti da napomene koliko su nam devojke lepe.

3. Mi smo zemlja sa zdravim pogledom na seksualnost, koja nikad u turističkoj ponudi ne propusti da napomene koliko su nam devojke lepe.

Da jebote kru! Turistička organizacija ko Unija svodnika uže Srbije.

4. Sumnjam Kizo da Turistička organizacije ima bilo kakve veze sa činjenicom da splavaruše možeš da jebeš za otprilike dva do tri pića.

5. Ја сам био убеђен да је код нас граница 16.

6. Steva ne koliko znam i jeste bilo 16, ali je relativno skoro pomerena granica.

7. Praktično, Holanđanin koji bi želeo da zakonski ima seks sa osobom od 14 godina, morao bi da dođe recimo u Srbiju, jer bi to u Holandiji bilo krivično delo

Ја сам био убеђен да је код нас граница 16.

14 година је, до тад је дете, од тад млађи, а са 16 година старији малолетник, по новом Законику из 2005. који је тековина настојања дуђемо у јевропу.

8. Код нас неко дође и спусти границу, народ ни не извали. А онда дође неки мучени Холанђанин и предложи спуштање границе у својој земљи и буде сатанизован од стране солидног броја Срба. Тро ло ло јебени.

9. Sumnjam Kizo da Turistička organizacije ima bilo kakve veze sa činjenicom da splavaruše možeš da jebeš za otprilike dva do tri pića.

Pa ne kaže, da je TO uzrok, ali dglavna stavka Srbije i Beograda je ludi noćni provod. I svaki Srbin "Imamo najljepše djevojke BRTE!!!!

10. Interesuje me samo, kad čovek pogleda ovu kartu, šta o tome kažu ovi koji su na prethodnih par strana pričali o holandskoj pedofiliji i kako će ona za dvaes godina da stigne kod nas ako budemo uzeli da se ugledamo na tu bolesnu Evropu.

11. У праву је Кизо, читаво друштво је у фазону "дођите да окусите српску пичку".

http://vukajlija.com/kako-vam-se-svidjaju-devojke/138820

12. Pa ne kaže, da je TO uzrok, ali dglavna stavka Srbije i Beograda je ludi noćni provod. I svaki Srbin "Imamo najljepše djevojke BRTE!!!!

Jebi ga Kizo postali smo evropski Tajland. Serem se na zemlju, ako nisu mogli da ponude neke bolje stvari od noćnog provoda koji je u Beogradu realno neopevano sranje.

13. Valdemar

Interesuje me samo, kad čovek pogleda ovu kartu, šta o tome kažu ovi koji su na prethodnih par strana pričali o holandskoj pedofiliji i kako će ona za dvaes godina da stigne kod nas ako budemo uzeli da se ugledamo na tu bolesnu Evropu.

Погледај Веверичин пост, опет му крива "јевропа". Никако ми сами.

14. Стеване, да ти ниси омладинац ДС-а? лоло
    Јебемти какви сте људи, не мож човек ни да се зајебава са вама ни око педофилије, ПУ!

ЕДИТ: Нама углавном као узори за велику већину закона служе швабе и французи, не знам зашто, нелогично је потпуно, али се уклапамо са швабама по овом за јебање деце.

15. Отворите тему јебену.

16. nemojte otvarati temu nego ili prestanite ili se preselite na raznorazno pipanje, ko da je bitno da li si holandezi pedofili ili nisu...

17. Како да је назовемо Бач? Може "Јебање деце у пркно - за и против"?

18. Веверице, одлучи се јеси озбиљан или ниси. Напишеш један озбиљан пост, а после се вадиш на неко зајебавање. Није ти први пут, а изузетно је педерски.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.