Podijeli sa Vukajlijašima

1. Дечко, слијеп си поред очију!

2. лобањи оливије вајлд фали само лош мини вал и плави мантил па да буде оригинал теткица из основне школе

3. ima sise,samo ih treba zamisliti...
    imedzin d balija samver.

4. Odakle je ovaj? Iz Banja Luke?

Jeste. Sarajevo paralizovano od strane 1500 ljudi

5. Kineska borilačka veština Tai Či je spoj blagog pokreta i unutrašnjeg mira, kojima je cilj pokretanje životne energije "Ći". Zbog svoje blagosti i umerenosti, Tai Či je u svetu postao popularan kao masovni oblik rekreacije i vežbe za postizanje dugovečnosti.

Prednosti redovnog vežbanja Tai Či-ja su brojne: regulisanje šećera u krvi, jačanje srčanog mišića, uravnoteženje mišićnog tonusa, aktiviranje vitalne energije, smanjenje stresa, poboljšanje pažnje i koncentracije, stabiliziranje emocija, koordinacija pokreta, veća kontrola ravnoteže, ispravljanje držanja, regulisanje disanja.

Svakodnevno vežbanje dovodi do poboljšanja opšteg telesnog i psihičkog stanja, što uspostavlja normalni tok energije u telu. Nežni i umereni pokreti Tai Či-ja sagorevaju više kalorija nego surfovanje i gotovo isto kao skijanje.

Jea!

6. Ahahahaa, znala sam da ćeš da komentarišeš, znala sam! :D

:* Skočko.

7. hahahahahha!
    gogo, danas sam jela nešto vegeterijansko, pala si mi na um! :D

8. Jel to prešjednički izbori u CG?

9. ja sam mislio da je Tajči ona pevaljka...

10. Gogo, setio sam se tebe i zaključio da mi treba salata za belo meso, lolo!

11. Provirone, šta da ti kažem-kacam kategorija za odstrel ovde-nek ide život! :)

12. Вегетеријанци су геј.

13. то је за геј људе.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.