Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ako želiš biti tigrica, moraš jesti meso, lolo! :nadmašujem samog sebe:

2. Joj, provirone, nemo' me bacati u napast da se razlajem po forumu..ipak mi ne liči :)
    Samo ti nadmaši, maš' ruć'cama, nož'cama... :)

3. gogo :*
    povrće i soja sos car! :D

4. Vidro, soja ti je odlična ako želiš još muževnije da izgledaš... onda ćeš s Adidas Rose preći na ćaletove parfeme. :*

5. Uzmeš istovariš dve tone uglja, utrčiš u kuću znojav, zabagreo, mrtav umoran i odvališ se od rotkvica.

6. Vidrice, za pikantne večere i kolorature ukusa - taj sos (plus oni dodaci) su odlični!
    Samo, moram da se složim sa provironom, ne koristi soju često. Ja samo soja sos koristim kad su njene "modifikacije" u pitanju i to retko. Ne jedem je uopšte, ipak je ona prva na GMO listi (u stvari, sve je, ali...)
    Sad su mi alge strašno interesantne :))

7. Vidro, soja ti je odlična ako želiš još muževnije da izgledaš... onda ćeš s Adidas Rose preći na ćaletove parfeme. :*

pa ne jedem samu soju, FUJ
    samo sos. :shy:

muževnije od ovoga ne može, juče me drug pitao kad ćemo u pičke. pretvaram se u muškarca. :D

8. Vidrice, sve prave žene su pomalo muškarci u duši, ne brini :)

9. хаха маму му јебем :Д

10. Ма боли њега тукидид. :) Како методе ли глумице тек имају?

11. Како методе ли глумице тек имају?

Ватају радио Техеран на брадавицама.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.