Podijeli sa Vukajlijašima

1. Rečenice "Alo đeco di ćeš kurac tražiš?!" i "Jebise ti mala!" su kobjasnile neke stvari.

Трошаринац
    Puštam bradurinu, kuljaju testosteroni.

I čupaš obrve. Xe xe

2. Смрт пензионерима и њиховом зулуму!

3. To je kod nas jedan čiča napravio - isekao deci koš da sadi baštu na tom zemljištu, palo čiči na pamet da opštinska zemlja džabe leži pa bi mogao malo paprike i luka tu da zasadi da se okoristi. Klinci sačekali da sve posadi i da počne da niče i onda opalili fudbalicu celo veče i pola noći preko bašte. Utabali zemlju kao beton.

4. Реално, треба ове пензосе побити мајку им јебем безобразну.

5. Реално, треба ове пензосе побити

http://vukajlija.com/lapot/162645

6. A daj bre, baba! Tako su kod nas ispolivali ona betonska sedišta uljem da deca tu ne bi sedela i crtala tokom dana, i neka veštica ubacivala stakla u korito sa peskom, smetali joj klinci tamo.

7. Лапот, него шта.

8. Ja imam dvadeset godina, a osećam se kao penzos. Iritira me buka, jer ceo dan jedem govna na internetu i ne izlazim iz kuće. Dođe mi da izmasakriram klince koji igraju fudbal ispod mog prozora...

9. Ja imam 22, a osećam se kao da imam 21 i po. :(

10. Moj te pipo opaaaaaaaaaaaa

11. http://www.youtube.com/watch?v=L-BP_XJmGMw

ДЕПАРДЈЕ У ПОСЕТИ СРБСКИМ ЈУНАЦИМА!!!!!!!!!!

12. sve nekako pokusavam da razumem babe,al mi ne ide.a i ne mislim bas da u toj kursumliji ima nekih zabavnih stvari posle 10-11.hocu reci da verujem da je tamo mrtvo da nema buke tokom veceri.te babe sto jedu govna nista ne rade,mogu da spavaju kada 'oce.drveni kos u nekoj prasini.nekom je to jedina zabava(kako dramatizujem),dodje baba i sjebe tu bedu.odvratna babetina.a i niko nije izasao od komsija da spreci babe da seku.kao niko nije video,a niko od klinaca nije otisao po caleta.svi su se nadrkali i osudjuju to,a gledali s'prozora.ti jebeni titovi penzosi samo prave guzvu.u ns je dzaba prevoz penzionerima preko 65.to je lepa stvar,treba pomoci penzosima.samo ti penzosi to koriste i previse.udje u bus,provoza se do pijace,tamo proseta malo,ne kupi nista i opet na bus.ako nekog sretne malo se isprica.pun bus penzionera.jedan od razloga sto ne koristim usluge gsp-a.

13. Говна су бре. Све испод 20 и преко 60 година побити.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.