Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Upravo sam završio treću stranu. Sve minusi.
I ovaj put sam prvi plus dao na petoj strani.
Mnogo ste strogi, ja sam dao jedan na prvoj :)
Ček da vidim na šta si mogao na prvoj strani da daš plus.
Nisam uspeo da provalim. Možda onaj sa zlatnom ribicom, da je pismen malo lik što ga je pravio.
Slažem se da su sve lošiji, i da retko koji zasluži plus...
Ко још гледа постере?
Ко још слуша градске приче? Јака ствар...
Ja. Uredno. Svako veče spojim sa onim gde sam prethodno veče stao. Doduše, bude svega 10ak dobrih, među kojima je obavezno 1 ili 2 autora diskretnog...
meni ostala glupava navika, svaku noć posle ponoći prelistam postere da vidim šta treba obrisati... i samo se nasekiram...
Da, da, da to sam ja...
Била пре пар дана некаква серија, чак ставих 3-4 међу омиљене, значи изневеровао сам.
Zato treba uvesti ono pravilo da je potrebno minimum 50 poena za postere, i na taj način oterati nepismene i dečurliju, koji dođu da naprave glupost vezanu za drugaricu, da bi je zajebavali...
Било, онда дођу на дефиниције па ту серендају...
Znam da je bilo. Al' i to što kažeš. Najbolje bi bilo da se radi neki IQ test prilikom pravljenja profila. Minimum 90 ili 100 da bude. (ako se dobro sećem iz psihologije, od 80 do 120 se smatraju normalnim...)
Све је то предлагано...
https://www.facebook.com/VisaSerbia/posts/370635469709645
Ладно су му одговорили.
hahaha kulj
А ово Ђастин слепац, ја видим кружи слика са цензурисаним именом и контам да је неки рандом ментол.
Stevane, objavili su te i Tarzani.