Podijeli sa Vukajlijašima

1. јебени стрип, ја се усро само тако значи, бем ти болеснике

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31

2. javolimsve

јебени стрип, ја се усро само тако значи, бем ти болеснике

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31

id u kurac, zamalo nisam iskocio sa stolice
    bas je dobro odradjeno

3. Otkazan prijemni test iz matematike za osmake. Klinci ga kupovali i prodavali na ulici.

4. evo sad javljaju i na vestima, mi saznali malopre - Večernje novosti jutros objavile da su juče kupili testove za 2000 dinara :)

5. Ladno, brate... Znači ne mogu da verujem kako smo nisko pali kao nacija... Jbt, i ja sam polagao pre 4 godine taj test, i bio je boza, a danas kad pogledam kakva pitanja im daju (imam mlađu sestru) vidim da su još lakši... Bruka.

6. Ma i koji će im vrag testovi, posebno maturantima, nek djeca uče za prijemni...

7. ceo taj sistem je budalaština, oduvek je bio budalaština i uvek će biti budalaština, najgore je što je taj sistem SKUPA budalaština ali to naše ministre nikad nije sprečavalo...

8. Ostala kod kuće, htela-ne htela. Ne znam da li da se hvalim ili žalim! Moji otišli na kupanje, a ja cupkam po stanu ko dživdžan.

9. Pa što's ostala kod kuće? Nisi u mogućnosti da se kupaš?

Nemoj da cupkaš nego iskoristi nenadani mir u kući radeći nešto što inače nemo'š jer ti je puna kuća. :)

10. Boli je koleno, a neće kod lekara...

11. Otkazan prijemni test iz matematike za osmake. Klinci ga kupovali i prodavali na ulici.

Ето доказа колико су данашњи основци ретардирани, колко немају везе с мозгом. Да сам ја нашао та решења, курчину бих показивао другима. Набубао бих све напамет, имао највише поена, попишао бих се по нискорођеним клинцима и осталом багром. Чуш, продаје за 20 ојра. Мајмунчина мала.

12. Leprikone, cela vest kaže da su pre nedelju dana kompleti testova išli i do 500 evra. Nisu to deca provalila jer nemaju odakle, to su odradili ili radnici štamparije ili organizatori prijemnog.

13. Današnji klinci hoće sve na gotovo, da ne uče a da imaju najbolje ocene. E šipak ćeš! Ostavi fejsbuk i igrice, na tavan pod svećama da učiš.

14. Boli je koleno, a neće kod lekara...

Danas će da bude bolje, muž mi je najbolja bolničarka! Zamotao mi kolence oblogom, masirao mi stopalo...prosto da će da počne da mi se sviđa sve ovo, hehehe

Nisu klinci krivi, Leprikone, nego gamad koja je godinama sistematski urušavala školstvo u ovoj zemlji. Klinci su, naravno, osetili "labavo" i fala Bogu-prihvatili. Za manje od 30 godina školstvo, kadar i sami učenici su srozani ko gaće do ispod kolena.

15. Za manje od 30 godina školstvo, kadar i sami učenici su srozani ko gaće do ispod kolena.

Dobro došla u 1983-u, srećna Nova :)

16. Koji će ti kurac rešenja kad su pitanja sledećeg tipa ( gledao juče zbirku ne serem ):
    Ski-staza ima dve hiljade deset metara, kako brojevima napisati dužinu staze?, pa još imaš ponudjene odgovore.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.