Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Валдемар прониче и спознаје. Још пар бутеља и ту си.

    Узалуд. Попио сам и то, сад сам само пијан.

  2. Понудио иљадарку.

  3. Došo sinoć u Bezdan kod pašenoga i čujem imaju nekakvi "Trojni susreti" tako se zove manifestacija.
    Uglavnom kolko sam razumeo Bezdan se nalazi na račvanju srbije, hrvatske i mađarske i ovde se svake godine u ovo vreme održava okupljanje i druženje tri naroda, u toku dana može se kupiti grnčarija, ručni radovi ima onda narodna kuhinja, vidim đarme prave kao neko testo koje slažu na oklagiju pa tako peku i filuju nečim to ću da idem da probam, na našoj strani se kuva kupus, prasetina, jagnjetina. Hrvati nisam video šta su po tom pitanju izneli ali vidim neka njihova piva tipa "ožujsko" i "karlovačko" da se toči.

    Vrlo lepo organizovano.
    Ima bina i sinoć bile neke đarme sa gitarama tipa Vlada i Bajka to nije bilo loše, i u ponoć poklonili se i otišli, i posle njih kad su stali da prže neke metalike tipa Aurora Cirkalo, počo sam da voršipujem sotonu i da se odričem Isusa.
    http://www.youtube.com/watch?v=zH9ykpfcTaQ

    Bilo do jaja, idem večeras opet.

    EDIT za Luksa: Naše i šokice objasnile mađaricama kako žensko treba da izgleda realno.

    Te jedna niska i debala, jedna izgužvana, jedna kriva prava uspravna debela.
    Lepu mađaricu sinoć vido nisam, naše standardno, šokice me prijatno iznenadile.

  4. hahahaahahahhahahhaahhaahhhaahahhhhhhhhhhhhhhhhh

  5. Сад сам сазнао, читајући књигу о својим прецима, да је моја фамилија са мајчине стране скривала краља Петра Првог док је био у изгнанству под именом Петар Мркоњић за време владавине Обреновића. Сад ћу тражим од оног балвана да плати што су моји чували његовог пранђеда, да није било мог неког чукунпрадеде, не би било ни њега.

  6. da se keva i cale nisu jebali taj dan kada su mene napravili ne bi bilo ni mene sad. ZAMIS DA SU SUTRADAN, EJ, BOG ZNA KO BI SAD OVO KUCO. AKO BI UOPSTE KUCO.

  7. Па и не би била нека штета.

  8. Ne bi bila steta ni za ovog naseg prestolonaslednika.

  9. a sta je bilo sa drvetom? zatvorena je aukcija...

  10. Auto propo kroz beton.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.