Podijeli sa Vukajlijašima

1. pa dokle bre vise prepucavanja na nacionalnoj osnovi. uzivajte u pjesmi!

2. Preteraste ga. Vređati nekoga zato što je vernik u redu je, ali nije u redu vređati njegova konkretna religiozna osećanja :)

3. Bili, zatrpaše te, dobar trip.

4. MODERATORI ZAŠTO DOZVOLJAVATE DA SRBE BILO KO VREĐA NA OVOM FORUMU??? DOKLE VIŠE - ZATO SMO TU GDE I JESMO!!
    DA SE OVO DESILO U BOSNI SRBINA BI ODAVNO BANOVALI!
    POŠTUJEM I MUSLIMANE I ROME I SVE AL NEK TO RADE U SVOJA 4 ZIDA!!!

5. Maло трупци и моторкааааааа

6. Može i tako, lepše izgleda.

7. аха, ма није друго него ме нервирало оно ч што није ишло уз фонт, а овако је најрадикалскије

8. ovakvi kao čampi su srušili Jugoslaviju. Nemam ja ništa protiv muslimana, ali protiv vehabizma koji propagiraš itekako da

9. vukajlija.com/recnik/autori/63603
    vidi koji sam redni broj čampi.
    Znači li tebi šta 1389? Cenim da ne

10. Ne znam da li da rezervišem kartu preko neta i rizikujem da nemam para, ili da čekam i ispušim kao za Izarda.

11. Чек, ал' јебањем за невиност, ти на крају направиш дете које је невино и остане невино, док не крене да се јебе, па не направи дете које је исто невино.

12. A šta ako jebeš sa kondomom?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.