Podijeli sa Vukajlijašima

1. Koji si ti od ovih? :) Pušten ili ne?

2. Koja carina ovaj profesor.

3. Ja sam položio ovaj predmet davno, al imam u srijedu kod njega drugi predmet. Kod ovog profesora nije zabilježen slucaj da je oštetio nekog studenta, on samo traži znanje i ništa drugo. Nauci i položit ćeš

4. A šta će čovek, vidi s kim ima posla :) Ali ono da pišu po 50 puta istu rečenicu je pobedilo :))

5. Који је то факултет?

6. Vidiš da je neki ETF, Bruse, samo ne znam gde...

7. Личи ми на неки ПМФ више, не контам шта ће електричарима Ц++ кад је нјима битан и плус и минус, а богами и нула :)

ЕДИТ: ето, демантова ме човек :)

8. Moj brat je na ETF-u, čim vidim c++ i objektno orijentisano programiranje, sve mi je jasno :))

9. Denisx, niš' ne razmem te nizove, atribute i ostalo što nisam ni uspela da zapamtim.
    Fascinantan je njegov pristup i trud koji ulaže...način na koji se obraća urođenim lenjivcima u obliku svojih studenata.

I da nam je više ovakvih profesora.... i na faxu, ali bi bilo blje da su primećeni u obliku učitelja i nastavnika.
    Svaka čast tom profi i svima koji su makar upola kao on, ali, brate, gamad se nakotila pa se iživljava.
    Izvinjavam se uljudnim prosvetarima i mojim kumama (profesorke u srednjim školama).

10. Koji vrag od studenata traži da napišu 50 puta rečenicu "Iskreno se stidim pokazanog neznanja i žao mi je sto sam uvrijedio(la) predmetnog nastavnika aljkavim i neodgovornim pristupom predmetu" da bi pristupio usmenom dijelu ispita...

Ajd i nekako da ocijeni kvalitet predavanja, ali ovo gore je bezveze... Nepotrebno, pogotovo u pisanoj verziji... Zar nije dovoljno da student kaže, ok, svjestan sam da nisam zadovoljio, hvala što ste mi progledali kroz prste , tako nešto, usmeno, a ne te sastave da piše...

11. Већина студената не уме да се опусти у учи. Уместо да искористе смернице упутства и помоћ која им је понуђена да би додали на то сопствену креативност и помогли науци. Они се опиру организацији, жале се на помоћ, критикују све што им није сервирано, уплашено гледају у све што је ново, сумњају у стручност инструктора, траже начин да преваре систем, губе време још и на клабинг, оптерећују се студентским стандардом, тренутном политичком ситуацијом, комплетношћу регистра јарећих имена СПЦ и сексуално се фрустрирају преко сваке мере. А да и преко вукајлије ме смарају.

12. ovaj profa je maksimalno uprcan lik. daj mu 6 i ćao, koji kurac pametuješ.

edit: tj. 5 lolo

13. filmovi napravljeni po stripovima su sranje.stripovi sa tim pauk ljudima,slepo misevi ljudima,hulkovi i slicno su sranje.glupi debeli amari drkaju na to...pravi stripovi su zagor,blek,mark,mister no i slicno...

A ovi drugi su stripovi su za nepismene, pijane balkance, ne?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.