Podijeli sa Vukajlijašima

  1. haha animacije sa životinjama pobedile

  2. da, mešavina te dvojice.

  3. 'Bem ti grmljavinu,kuce mi se na glavu popelo od straha...

  4. Koji vrag od studenata traži da napišu 50 puta rečenicu "Iskreno se stidim pokazanog neznanja i žao mi je sto sam uvrijedio(la) predmetnog nastavnika aljkavim i neodgovornim pristupom predmetu" da bi pristupio usmenom dijelu ispita...

    Zato sto ce taj retard jednog dana da postane mozdai profesor, nedoBog dekan, pa ce da mu kenja. Za takve prilike - izvadis papir i mahnes mu njim. To sto je los student apsolutno ne znaci da ti nece biti sef.

  5. Profa je apsolutno u pravu i svaki student je svjestan da ako nije položio onda nije ni zaslužio, ovima je navucen prolaz i moraju nekako to opravdati, a to će uradit tako što će napisati ovo 50 puta.

  6. Причате из своје перспективе. То су лабилна и депресивна деца којима је требала помоћ, а не нешто што у њиховим очима изгледа као линч.

  7. У Шведској су скоро клинке од 15-16 година добиле неку казну за вређање вршњакиње по интернетима, па кад повежеш са овим што је Душан линковао, не изгледа као сулуда одлука.

  8. Колики морон мораш да будеш да се уопште убијеш...

  9. zato ja mojoj deci ne dam ni televizor da gledaju, a tek internet... đavolja rabota.

  10. Naravno da ne izgleda. Pa u Italiji se prije neki mjesec isto ubila djevojčica od 14 godina, isto zbog askova i fejsova. E, spomenuli su da bi trebalo onemogučiti maloljetnicima da imaju profil na FB, jer maloljetnici ne mogu u Italiji da potpisuju ugovore, a kad praviš profili ima onaj klasični "aj agri, klikni. boli te kurac".

  11. ozbiljno, ljudi...ta deca imaju veći problem od interneta, nije ih to upropastilo, nego roditelji.

    u moje vreme je bilo da se ubijaju zbog sekti, sad zbog interneta.

    ubijaju se zbog nečega u glavi, okidač može da pokrene i neko na ulici i u školi.
    uvek je toga bilo, danas samo lakše saznamo za te stvari.

  12. ta deca imaju veći problem od interneta, nije ih to upropastilo, nego roditelji.

    Upravo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.