Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Хоћете да кажете да та интернет "руља" пуна злобе није имала никаквог утицаја? Никад нисте видели нормалне родитеље који имају плашљиво и несигурно дете? Депресија може да се јави из разних разлога, ако нисте знали.

  2. samo se vi zezajte, posle će da kukate kad se ubije vejv...
    ja mu dala minus danas i sve strepim da ne uradi nešto sa sobom.

  3. Бем те у главу Радијацијо, не знам како али сам на тренутак помислио да је то стварно вест :)

    Рекох можда се овај мали жалио негде а не бих да робијам :))

  4. Хоћете да кажете да та интернет "руља" пуна злобе није имала никаквог утицаја? Никад нисте видели нормалне родитеље који имају плашљиво и несигурно дете? Депресија може да се јави из разних разлога, ако нисте знали.

    kao majka dvoje dece i zdravstveni radnik moram da ti kažem da lupetaš...normalni roditelji se bave životom svog nesigurnog deteta...ako je i dalje plašljivo i nesigurno, ti roditelji nisu normalni.

  5. То су лабилна и депресивна деца којима је требала помоћ,

    Aj ovi sa 12,13 al sa 16,17 krajnje je vreme da počneš da koristiš mozak ili ako ne mozak onda barem kurac i da vataš pičke napolju.Što se tiče roditelja tu se slažem.
    Što se tiče ovih kazni,net patrola i tih gluposti tu se ne slažem.Koji kurac kazne za vređanje na netu pa još i da počne i vređanje uživo da se kažnjava štakojikurac.Danas više ne možeš čoveka da oteraš u pizdu materinu ko svet.
    Evo zamislite scenu.Obijaju vam kola počnete da vijate lopova i psujete mu sve po spisku dođe pandur i PRC vama napiše kaznu za vređanje OPAAAA

  6. Evo Rajder odma došo na čet da mi jebe sve po spisku.

    O-PA!!!

  7. zabrana interneta deci je kontraproduktivna.
    treba pustiti i kontrolisati, meni ovo dvoje za sad odlično funkcionišu...

  8. Stefane, ja se upotpunosti slažem sa tobom...
    Krivi su roditelji. Ali ne roditelji dece koja imaju problema sa samopouzdanjem, već roditelji ovih drugih, ovih koji vređaju... zar je to vaspitanje koje nose iz kuće?! Znaju li oni šta njihova deca pišu drugoj deci? Naravno da ne...

    @Kosmo
    Bez obzira na tvoje godine, sa uživanjem ću ti reći da mi izeš najveće govno! Sram da te bude baš zbog istih...

    @Radijacija
    Dečko, popij svoje lekove za smirenje pre nego što kreneš na spavanje, da ne zapiškiš posteljinu noćas.
    Naklukaj se dobro... Ipak si ti samo žena - i figurativno i bukvalno...

  9. Хоћете да кажете да та интернет "руља" пуна злобе није имала никаквог утицаја? Никад нисте видели нормалне родитеље који имају плашљиво и несигурно дете? Депресија може да се јави из разних разлога, ако нисте знали.

    Naravno da je rulja puna zlobe dovela do tragedije, ali roditelji svako nisu pomogli. Jbg, nije to odjednom, neko napiso nešto jednom i ode se roknuti. To traje, i roditelji moraju primjetiti da nešto nije u redu sa djetetom. Uglavnom, internet nije najsigurnije mjesto za djecu. A i kaizen je teški kriminalac. Jel zante koliko maloljetnika je on natjero da potpišu onaj njegov ugovor? Peder jedan.

  10. Čečečečeče evo skliznu mi ruka na paste
    http://www.dodaj.rs/f/3D/nN/3LoGK3z/untitled.jpg

    O-PA!!!

  11. Bez obzira na tvoje godine, sa uživanjem ću ti reći da mi izeš najveće govno! Sram da te bude baš zbog istih...

    jujuju...

  12. kao majka dvoje dece i zdravstveni radnik moram da ti kažem da lupetaš...normalni roditelji se bave životom svog nesigurnog deteta...ako je i dalje plašljivo i nesigurno, ti roditelji nisu normalni.

    То што си родила и одгајила двоје деце и то што си медицински радник, не мења чињеницу да много поједностављено гледаш на ствар.

    Koji kurac kazne za vređanje na netu pa još i da počne i vređanje uživo da se kažnjava štakojikurac.Danas više ne možeš čoveka da oteraš u pizdu materinu ko svet.

    Брате, нико неће да се бакће тиме то што сам ја написао Панинару да пуши курац, али можда није лоше управо за овакве ситуације. Дете од 11-12, сајт где је већина пријављена под правим именом, гомила деце која се знају, виртуелно школско двориште... Кривци не могу бити искључиво родитељи, да га јебеш.

    Оћу да вам кажем да сте много склони осуђивању.

  13. Ne bojte se vi za rajdera. Napravili ste internet monstruma od njega, samo se smeje i kara vas u mozak. Vi pizdarate i kunete ga, a on samo ''he-he''
    Meni da to radite što njemu, polupao bi monitor glooovom, i posvetio ostatak ćivota da vas nađem. :)))

  14. stevane, zaprepastićeš se koliko je jednostavno sve kad budeš imao decu.

    ness, mene na'ranio govnima i ne deluje mi nasmejano.

  15. Vejv je jedno fino dete, a ovi trolovi su ga skroz mućkovali u poslednjih mesec dana. Ubeđen sam da se kaje što ti je ovo napisao.

  16. ness, mene na'ranio govnima i ne deluje mi nasmejano.

    to je bilo posle mog posta, al ti mu i nisi žulj. :)

  17. ako rajder troluje k'o što kaže nesss, onda je presmešan i žao mi ga je još više

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.