Podijeli sa Vukajlijašima

1. Autor Toše prati 41500 autora .. Pobeda !

2. Mene ne prati. Zato me prati ovaj decxko.

3. Скрипта :)

Ја бих за дан кад бих могао бити овде могао то регуларно.
    СКРИПТЕ СУ ЗА ПИЧКЕ.

4. Што би рекли фејзбучари ОНАЈ ОСЈЕЋАЈ кад Тоше прати 50 000 аутора, а тебе не прати

5. Што би рекли фејзбучари ОНАЈ ОСЈЕЋАЈ кад Тоше прати 50 000 аутора, а тебе не прати

Sad sam video - ne prati ni mene...

6. Ната чобаница лоло

7. ВИДО САМ МИША У МАКСИЈУ! Глође Киндер јаје на сред рафа поред касе, гледам га ја и нека несретна баба сетно што је узела само помаранџу, а миша боле јајо! Покидао фолију и глође и гледа у нас! Тај миш је устао против Мишковића конкретније него сви ми што овде по нету серемо!

8. ЕТФ тишина тамо!

9. ЕТФ тишина тамо!

А на етф-у мук...

10. forget-me-not
    Pa da znaš, Smare, on mi je pao na pamet, jeste se Faca uozbiljio otkad je postao mod :))

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :)

СМарко
    Нећу, форгет, не брини, нисам ја фацафацаа па да будем озбиљан кад ме умодују :))

Ти пичко једна, само чекај. Има да будеш најозбиљнији кандидат за (најљепшег) смарача за једно мјесец дана :))

11. Faco, ajde, demantuj nas! :)

12. Ти пичко једна, само чекај. Има да будеш најозбиљнији кандидат за (најљепшег) смарача за једно мјесец дана :))

Добро си ти уфатио да прегледаш цијелу тему, ја те очекивао раније :Р
    Ајде, ајде, нека сад, демантуј нас што каже Ивана :)

13. Бићете демантовани благовремено. Сад паљба, немој да навлачимо народ на тему да чита неистине :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.